2777
2789
نه اتفاقا بترکه شانس اوردی خوب میشه دیگه

من الان تیرماه پارسال ی دندون پر کردم با ماده سفید رنگ چند بار درد شدید داشت ی بار آنتی بیوتیک خوردم خوب شد الان یه جوش زد و ترکید ولی هنوزم درد میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بترکه و عفونتش خارج بشه درد موقتا خوب میشه و عفونتش کم میشه ولی هسته اون آبسه توی لثه باقی میمونه و فقط با کشیدن از بین میره یا جراحی لثه یا اگه کوچیک باسه آنتی بیوتیک دکتر دندانپزشک تسخیص میده

وای یعنی دندون جلومه میکشه!؟؟؟نمیشه عصب کشی کنه  واییی

عصب کشی میکنه و آنتی بیوتیک میخوری ولی نذار به آبسه برسه

مامانم داره ایمپلنت میکنه دو تا جلوییشو بخاطر آبسه مجبور به جراحی شد خیلی عذاب کشید دکتر گفت خیلی دیر اقدام کردی

عصب کشی میکنه و آنتی بیوتیک میخوری ولی نذار به آبسه برسه مامانم داره ایمپلنت میکنه دو تا جلوییشو بخ ...

اخه یکم لکه دار شده بود دوتا دندون جلوم نمیدونم شاید نزدیک عصب بوده و پر کرده واسم امروز آبسه کرده 

ارتودنسیم کردم که حالا فرم و حالت دندونا قشنگ‌بشه که این آبسه و دردا اومد سراغم🥲🥲🥲🥲🥲

دندون درد مضخرفترین درد آدمه درکت میکنم😭😭

این سیما هم تو دهنمه هر ماه درد میکشم حالا آبسه هم اومده سراغم 

یعنی فقط راهش کشیدنه!؟؟خیلی میترسم 

ظاهر دندونم آخه سالمه 

این سیما هم تو دهنمه هر ماه درد میکشم حالا آبسه هم اومده سراغم  یعنی فقط راهش کشیدنه!؟؟خیلی می ...

فكر كنم ابسه نباشه و التهاب باشه 

با اب نمك روزي چند بار غرغره كن بخاطر ارتودنسي لثه داغون ميشه خيلي  ملتهب ميشه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

فكر كنم ابسه نباشه و التهاب باشه  با اب نمك روزي چند بار غرغره كن بخاطر ارتودنسي لثه داغون ميش ...

انقدر دهانشویه استفاده میکنم که حد نداره 

امروز یهویی زد یه چیز جوش مانند اومد بالا الانم ترکید 

برامنم اينجوري شده وقتي ازتودنسي داشتم عكس ازش بگير ك وقتي تزكيده بتوني ب دكتر نشون بدي چي بوده&nbs ...

عکس گرفتم اول کوچیک بود بعد یکم بزرگ شد الان ترکید صبحم یکم درد داشت الان نداره ظاهر دندونم سالمه سالمه 

حالا فردا میرم جهت اطمینان عکسم میگیرم 

میگن دندون آبسه کنه باید بکشیمش 😢😢😢🥲🥲🤦‍♀️میترسم 

برامنم اينجوري شده وقتي ازتودنسي داشتم عكس ازش بگير ك وقتي تزكيده بتوني ب دكتر نشون بدي چي بوده&nbs ...

دندون ۴ هامم کشیده همه رو بخاطر ارتودنسی خیر سرم اومدم نامرتبی دندونام درست کنم حالا میگن واییی باید بکشی دندونی که ابسه شده 🥲🥲