خواهر شوهرم بعد از سه تا پسر یه سقط داشت بعد یه دوقلو دختر آورد انقدر اخلاقش عوض شده که خدا میدونه قبلاً خودش میگفت سنم رفته بالا میخوام نمیشه.به نظرتون رفته دکتر؟چه دارویی خورده!آخه سابقه دوقلویی خیلی کم داشتن تو فامیل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حالا لطفا فردا روز مثل فامیلا ما نرید بگین بچهاشون قرصی و آمپولی هستن معلوم نیست چی بشن
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
این روزا خیلیا ژنم ندارن با کلوموفین لتروزل یا داروهای کمک باروری و امپولا دوقولو سه قلو باردار میشن بعضیا هم با یکیش ب زور اونایی م مشکل ناباروری دارن یکم زمان میبرع من دارم میخورم برا ناباروریم بار اولمم نیست میخورم امیدوارم این ماه بشه دیگه..