2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دوقلو آورده

2179 بازدید | 104 پست

خواهر شوهرم بعد از سه تا پسر یه سقط داشت بعد یه دوقلو دختر آورد انقدر اخلاقش عوض شده که خدا میدونه قبلاً خودش می‌گفت سنم رفته بالا میخوام نمیشه.به نظرتون رفته دکتر؟چه دارویی خورده!آخه سابقه دوقلویی خیلی کم داشتن تو فامیل

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش رو سر من

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بگو ماشاالله 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

حالا لطفا فردا روز مثل فامیلا ما نرید بگین بچهاشون قرصی و آمپولی هستن معلوم نیست چی بشن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

این روزا خیلیا ژنم ندارن با کلوموفین لتروزل یا داروهای کمک باروری و امپولا دوقولو سه قلو باردار میشن بعضیا هم با یکیش ب زور اونایی م مشکل ناباروری دارن یکم زمان میبرع من دارم میخورم برا ناباروریم بار اولمم نیست میخورم امیدوارم این ماه بشه دیگه..

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
یاخدا پنج تا بچه

ماشاءالله بگو