2777
2789

الهی بگردم من تابستون کلا با ماشینش تصادف کردم جلوش جمع شد اونروز تا مرز سکته رفتم چون بینهایت ماشین دوسته .... با پول خودم بردم صافکار گفتم فقط یه جوری درست کنید نفهمه 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
الهی بگردم من تابستون کلا با ماشینش تصادف کردم جلوش جمع شد اونروز تا مرز سکته رفتم چون بینهایت ماشین ...

من امدم شهرستان خونه بابام آینه رو شکوندم بهش گفتم. اونم بیچاره گفت فدای سرت فردا میام میبرم درست میکنم. بعد دیدم ی دوتا ساییدگی اندازه ی بند انگشت ببینی هزینش زیاد میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صافکار و جلوبندی ساز و  مکانیک همشون دوبله ازم پول گرفتن منم چون ترسیده بودم میگفتم فقط درستش کنید اونام ظاهر رو درست میکردن باطن خراب  .... آخرشم شوهرم از استرس من فهمید یه گندی زدم  سوار شد روشن نکرده گفت چیکار کردی با ماشین ....  برخلاف تصورم اونقدراهم  دعوام نکرد فقط گفت کاش میگفتی خودم می‌بردم جای صافکار آشنا اینقد ازت پول نگیرن ... بعدش که 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
من امدم شهرستان خونه بابام آینه رو شکوندم بهش گفتم. اونم بیچاره گفت فدای سرت فردا میام میبرم درست می ...

اگه نمی‌فهمه نمیخاد بگی خخخ

طرف شاگره آینه رو ببینه میفهمه اینقدر استرس. دارم فردا بهم حرف نگه خوابم نمیبره

حالا که آیینه رو گفتی اونم حساس میشی همه جارو نگاه میکنه ممکنه بفهمه بیخیال بابا هر چی گفت محل نده