2821
2789
عنوان

کسی ساعت طلا داره🤔

297 بازدید | 28 پست

اگه دارین کجاها ازش استفاده میکنید؟

اگه دوست داشتین عکسشم بفرستین😁

حاضرین به جای سرویس فقط یه ساعت طلا داشته باشین🤔

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

عقربه هاش طلا بود به سرقت برده شد😂

توسط مهمانان

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چنده ساعت طلا

بستگی داره از ۸۰۰و خورده ای شروع میشه تا بی نهایت

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

عقربه هاش طلا بود به سرقت برده شد😂توسط مهمانان

خیر نبینن😏

من دارم شوهرم برای تولدم گرفت فقط یک عروسی انداختم دیگه مونده تو گاو صندوق..نه من حاضر نبودم بجای سرویس ساعت بگیرم ...

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
من دارم شوهرم برای تولدم گرفت فقط یک عروسی انداختم دیگه مونده تو گاو صندوق..نه من حاضر نبودم بجای س ...

استفاده مداوم نمیشه ازش داشت؟

من اصلا از سرویس خوشم نمیاد یه ساعت دیدم ۴۰گرمه خیلی خوشگله حدود ۹۰۰تومن درمیاد ولی خب میگن اجرتش خیلی بالاس و مداوم نمیشه ازش استفاده کرد

هاهاها

الان یادم اومد

دیشب خواب ساعت طلا می دیدم 😂 فروشنده قیمتش رو داشت بهمون میگفت

خوابم یادم نمیومد 🤣🤣🤣

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

هاهاهاالان یادم اومددیشب خواب ساعت طلا می دیدم 😂 فروشنده قیمتش رو داشت بهمون میگفتخوابم یادم نمیومد ...

😏😂😂😂😂😂😂

استفاده مداوم نمیشه ازش داشت؟من اصلا از سرویس خوشم نمیاد یه ساعت دیدم ۴۰گرمه خیلی خوشگله حدود ۹۰۰توم ...

اره عزیزم اجرتش خیلی بالاس ... و اینکه ظرافت زیادی داره که داخلش کار شده و همیشه باید مراقب باشی جایی جا نزاری چیزی ازش نشکنه و... بخوای هم بروشی مشکله فروشش..من چون نمیخوام بفروشم دوستش دارم ...اما سرویس طلامو یک سرویس اجرت 3 درصد برداشتم که بتونم گرم بالا بردارم و ضرر نکنم ..بازم هر چی تو دل خودته .

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

من دارم عروسی ها و مهمونی های بزرگ میندازم البته من نخریدم پدرم تو جوونیش برای مادربزرگم خریده بود مادربزرگم هم دادش به من خیلی خوشگله ولی الان تو صندوق پیش مادرم هست عکس ندارم

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
من دارم عروسی ها و مهمونی های بزرگ میندازم البته من نخریدم پدرم تو جوونیش برای مادربزرگم خریده بود م ...

به نظرت خریدش عقلانیه من گفتم به جای سرویس یه ساعت ۴۰گرمی بخرم تقریبا میخوام همه جا ازش استفاده کنم ولی خب اطرافیان میگن نمیشه همیشه استفاده کنی 😐من دستبندم رو مدام استفاده میکنم چرا نمیتونم ساعت رو مدام استفاده کنم😕

داغ دلم تازه شدعروسی خواهرم بود یکی دزدیدش ازم😭😭😓 شب که اومده بودیم خونه برا ارگ ..ورفتم گذاشتم ر ...

وای چند گرم بود😥😥😥چرا از دستت دراوردی😭😭😭وای قلبم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز