2777
2789

یعنی یکی پیدا نمیشه درست جواب بده ادم‌مشکل داره نمیان تا تایپک‌میزنی مادرشوهر‌خواهر شوهر خیانت عکس لباس همه میرن 

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکلت چیه عزیزم بگو 

تایپک قبلیم ببین توروخدا جواب بده اکر‌میدونی بچم شیر خشک بهش نمیسازه مدفوعش سفت شده میخوام شیر خودمو بدم‌فقط یکبار دیشب دو سی سی شربت هیدروکسی زین‌خوردم...

سوالات تخصصی احتیاج به دانش هم داره بلد نباشی نباید جواب بدی اما خب اون تاپیک ها تفریحی طوره تخصص اح ...

اینجا نی نی‌سایت از اسمش مشخص تخصصی در خصوص مادر کودک ساخته شده ن مادرشوهر خواهر شوهر

وقتی مدیر سایت اجازه داده پس ناراحتی نمیمونه

همین همیشه قیمه ها ماستا قاطیه تو‌کشور...چی سر جاشه این باشه...باشه حق با تو...

از دیشب دیگه نخوردی؟ اگر اره  شیرت بدوش یه دور بریز دور دیگه میتونی شیر بدی  بعد ۲۴ ...

ن نخوردم فقط یبار دیشب خیلی کم خوردم...الان‌حدودا ۶۰میل شیر دوشیدم ریختم دور