2777
2789

سلام 🥹😞من یه لنز دارم که خیلی نازه تیر ماه خریده بودمش که همه عاشقش شدن بعدش مهر ماه عروسی پسر خالم بود گذاشتم تو چشام بعدش شب رفتیم خونه مامان بزرگم خوابیدیم مایه لنز نداشتم خونه خودمون بود ینی همرام نبود 😞🥹🥹🥹🥹🥹🥹😞😞😞😞😮‍💨😮‍💨😮‍💨تو نی نی سایت تاپیک یکی دو سال پیش بقیه رو خوندم گفته بودن بندازید تو اب جوشیده که سرد شده و کمی نمک بریزید توش بعد لنز رو بزارید توش و بزارید یخچال خراب نشه منم گذاشتم 😞😞😞😞و الان که چند روز دیگ مهمونی دعوتیم می‌خوام لنز رو بزارم میترسم . اون شب که گذاشتم تو آب نمک فردا صبش گذاشتم تو مایه لنزی که خونمون بود الان ب نظرتون خراب شده چی شده ؟ ظاهرش که فرق نکرده که بگم جم شده یا پاره شده یا چیزی ننننن ولی نمی‌دونم میترسم بزارم تو چشام بچسبه تو رو خدا اگه تجربه دارید بهم بگید نگرانم چون نمیتونم هزینه کنم دوباره بخرم تو این روزا چون پول ندارم😞خب لنز دوس دارم بخدا سالی یکی دو بار میزارم مهمونی مهمی برم 😞😞😞😮‍💨😮‍💨🥹🥹

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش نمک نمیزدی مطمئن تر بود 

😞😞😞😞😞😞😞وای خدا 😞😞😞😞

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
چقدر وقته توی نمک گذاشتین؟؟

حدود ساعت۲,۳نصف شب یا شایدم ۴ این حدودا بود تا ساعت ۱۱,۱۲صب فرداش 

اینارو ولش . مارکشو بگو با چمیدونم شماره اش چیه

شمارش ۳۹روشنه رنگش سبز طوسی خیلی روشن مارکش والا یادم نیس

با آب سرد جوشیده مثلا آب کتری بشورینش بعدم بذارینش توی  آب سرد جوشیده نمک نمی خواد اصلا

ای وای ینی خراب شده الان ؟😞😞😞

با آب سرد جوشیده مثلا آب کتری بشورینش بعدم بذارینش توی  آب سرد جوشیده نمک نمی خواد اصلا

والا من نمی‌دونستم تو نی نی سایت خونده بودم نوشته بودن منم راهی نداشتم چشام قرمز شده بود نمیتوسنتم بزارم بمونه تو چشام 😞😞😞خیلی دوسش دارم ینی الان خراب شده ؟ ظاهرش خراب نشده که پس از چه نظر خراب شده ؟

نمک برای لنز چشمی اصلا خوب نیست 

ای داد بیداد 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞خیلی قشنگ بود ینی دیگ نمیشه استفاده کنم ؟😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

به خاطر سدیم موجود در نمک به لنز آسیب وارد میکنه توی گوگل هم سرچ کنید متوجه میشین

خب آخه ظاهرش چیزی نشده که ن سوراخ شده ن پاره الان بزارم تو چشمم مثلا ،چی میشه ؟ میدونید شما؟