2777
2789

بد نیس ها خوبه 

باکارات رژ😐هی گندش میکنن

ولی انگار بوی نبات داغ و زعفرون میده 

😐😂

امروز خریدمش چون دوستمه هنوز پولشو نگرفته😐😂فردا حساب میکنم

ولی وجدانا 😂😂😂الان زدم حس میکنم بو زعفرون میدم و نبات 😐😂

من خودم ادکلن اصلیم لاویه لانکوم هست و کوکو شنل مادمازل و وقتایی هم بلک افغان و ادکلنای بابام هم کش میرم 😂😐🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وایت افغان فیک دارم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

کلا ادکلن بستگی به سلیقه داره

من ادکلنی که 5 سال پیش میزدمم برام بوش عجیبه😬

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

به سلیقه ربط داره 

از نظر من خیلی هم خوشبوعه

و بلک افغان خیلی رو مخم میره بوش 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دقیقا منم بخاطر همین عطرش بدم اومدم عین نبات زعفرانیه که داغش کردی چنان میگن عطر خاصی داره یکم ازون ...

😂😂😂بخدا الان حس میکنم شله زردم بو زعفرون میدم

یجور میگن باکارات باکارات 

😂انگار قندو سوزوندی زعفرون بهش زدی یه نبات هم زدی تنگش 

دقیقا

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.