2777
2789
عنوان

😐😂این همه میگن خوبه پس چرا اینجوریه بوش اه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای باکارات بوش خیلی بده واقعا 

اصن نمی‌پسندم،  فوق العاده گرم و البته خز:/

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

ولی من بوش رو خیلی دوست دارم مخصوصا نتهای میانیش رو، فکر کنم خیلی سلیقه ای خست مثلا من کوکو مادمازل اصلا خوشم نیومد سردرد بدی میشم با اینکه خیلیا میگن خوبه

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
😂😂😂امتحان کجا بود خریدمش از دوستم خواهر  رفت تو پاچم  وردارم شاید بدم مامانم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 عیب نداره انشالله مامانتون خوشش بیاد 😁 اگه خیلی باهاشون راحتی عوض کن 😅

🤣🤣🤣🤣🤣 عیب نداره انشالله مامانتون خوشش بیاد 😁 اگه خیلی باهاشون راحتی عوض کن 😅

😂دوستم رو دلم نمیاد بهش پس بدم گناه داره 

ولی میدم مامانم بزار قایمش کنم چندوقت دیگه کادو میکنم میدم بهش😂😂😂

تلخه ؟ شبیه بلک افغانه؟ من سه و نیم بلک افغانرو گرفتمش زیادم بزرگ نیس ولی سگ مصبو تا نشورم بوش نمیره ...

ن شیرینه البته فیکه من 200 خریدم پخش بو نداره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق