حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین گزینهپیشنهادی نوشته دعای مشلول متن و ترجمه انصاریان
اونجا با صدای قاری های مختلف هست که علی فانی همون اولین قاری هستن