الکی بخدا راجبه موضوعی ک اصلا ب من مربوط نیست پشت گوشی و تو خونه بد خلقی میکنه..من الان 6 ساله ازدواج کردم هرموقع شوهرم خونست ویکی از اقوام نزدیکش میاد خونمون و میره دیگه کلا رابطه منو شوهرم شکر اب میشه الان یه عده میان میگن نه و فلان و بد دلی و چون خانواده شوهره اینجوری میگی ولی بگم من مشکلی با خانوادش ندارم دیگه بهم ثابت شده وقتی هم میره اسپند و 4 قل و دعا و قران و....میخونم ولی فایده نداره اثر خودشو میزاره....3 ماه نیومد خونم منو شوهرم رابطمون عالی بود به یه مناسبتی اومد و رفت بخدا از فرداش سر هیچ و پوچ نزدیک 20 روزه با شوهرم شکرابیم.اونم خودمون نمیدونیم چرا
اینم بگم نمیتونم نزارم بیاد خونم چون نمیشه بستگان نزدیکشه.حرفی هم نمیزنه و چیزی نمیگه ک باعث دعوا بشه.فقط میدونم خییییییلی حسوووووده بخاطر یه سری مسائل زندگی خوذش نسبت ب اطرافیانش خیئییلی حسادت پنهونی داره
منم رو یکی از اقوام نزدیک شوهرم حساسم یعنی اگه از شعاع۲۰کیلومتری خونمون ردشه یا حتی زنگ بزنه بمن یا شوهرم بی دلیل بهم میریزیم کلا انرژی منفیه .جاریامم براشون ثابت شده دلیل خیلی از اعصاب خوردیای زندگیمونه.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
شاید زندگیتو چشم میزنه.. شاید ااهل دعا گرفتنه.. شایدم تلقین کردن ب خودته.. بهرحال چشم نظر داشته باش.. انشالله خدا خوشبختت کنه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
منم رو یکی از اقوام نزدیک شوهرم حساسم یعنی اگه از شعاع۲۰کیلومتری خونمون ردشه یا حتی زنگ بزنه بمن یا ...
بخدا شوهرش ملک و املاکشو حساب کنی مولتی میلیاردره و من مستاجرم خدا بیشترش کنه به ماهم بده.....فقط شوهرم محبت داره ب منو بچم محبت میکنه طرفدارمونه همین اون شوهرش محبت کلامی نداره بیشتر عملیه همین باعث حسادت پنهونیش میشه اصلا میاد و میره اخلاق شوهرم 180 درجه تغییر میکنه