2777
2789
عنوان

همه بچه ها زرزروئن

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست

نه من جاریم یه دختر یک سال وسه ماه داره به حدی این بچه ارومه که نگو من چند روز خونه شون بودم یعنی ندیدم یه بار گریه کنه یا بچسبه به مامانش یا بهونه بگیره وای نمیدونی ظهرها وشب ها چه قشنگ میخوابید بخدا انگار بچه ۶ ۷ ساله بره بخوابه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلییییی دوس دارم یه دل سیر جیغ بزنم

درکت میکنم

فقط مطمئن باش یروز تموم میشه 

من خودم ۲ ۳ سال اول داغون ترین سال ها بود برام پیرم کرد دیگه الان که ۶ سال رو گذرونده کمی نفس راحت میکشم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من جاریم یه دختر یک سال وسه ماه داره به حدی این بچه ارومه که نگو من چند روز خونه شون بودم یعنی ند ...

خوشبحال جاریت بچه من از همه بچه های اطرافیانم نق نقو تره

فقط به من نچسبه نق بزنه بقیه دردسراشو به جون میخرم

ژه کم بزرگتر بشه دیگه بهت نمیچسبه عوضش همش باید دنبالش باشی ببینی کجا داره خرابکاری میکنه؟یا رو دیوار خط خطی می‌کنه یا پرده و لباس رو قیچی میزنم یا رفته سر کیف لوازم آرایشی و همه رو مالیده به فرش یا تو آشپزخونه همه جا ادویه ای ها رو باز کرده 

یا ....

اره عزیزم میخوای درددل کن آروم‌شی

خستم کرده زر زرو برا یه لحظشه دائم درحال غرغر زدن به من و آمار زندگیمونو به دیگران دادنه جرعت ندارم جایی برم هرجور بگی بهش میگم رفتیم فلان جا حرف خونه رو نزنی اینو نگی اونو نگی دست طرفو میگیره میبره تو اتاق میگه بیا میخوام یچیزی بهت بگم میخوام مامانم نشنوه فکر کن بچت تو روت نگاه کنه مثلا به مادرشوهرت اینو بگه میبره اتاق هرمه آمارارو بهش میده بابام برا مامانم انگشتر خرید فلانی اومد خونمون ما رفتیم سونوگرافی داداشمو دیدیم ما رفتیم برا داداشم فلان چیزو خریدیم رفتیم خونه فلانی مامانم اینو گفته بابام اونو گفته شاید من نخوام کسی بدونه من طلا خریدم یا رفتم سونوگرافی خواهرشوهرم چند ساله منتظر بچس من جلوش هیچی از بچه و اینا نمیگم این بچه هرچی بگی نگی میگه مادرشوهرمم بحث پیش میکشه سوال میکنه  

انقد این بچه داغونه تو خونه یسره مامان میوه میخوام مامان کارتونم تموم شد حتی جواب اینکه چرا تلوزین اذان پخش میکنه و کارتونش میره رو هم من باید بدم خستم کرده خیلی خودکفا بود جدیدا اینجوری شده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷