2777
2789

دو سه هفته اس شدیدا خوابم میاد شب ساعت ۱۲ میخابم صب ساعت ۱۰ با چشای پففف کرده بزوور بیدار میشم

بعد کلللل روزو خوابالوعم و از شدت خواب چشام میسوزه انگار کل شبو بیدار بودم بعد ظهر که میشه بیهوش میشم میخوابم بعدش دیگه نمیتونم دوباره بیدار شم 

مثلا امروز ظهر که خوابیدم الان بیدار شدم ولی انقد خوابم میاد که سر درد گرفتم و چشام میسوزه

از کار و زندگی افتادم

اگه تجربه داربن راهنماییم کنید🙏🏻

شاید کم خونی یا کبود ویتامین دی داری

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش دادم کم خونی ندارم ولی ویتامین دی موثره تو خوابالودگی؟؟ اخه انقد؟؟ حتی مشکوک شدم به بارداری ...

آره تاثیر داره کمبود ویتامین  دی علائمش شبیه کم خونیه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤