2777
2789
عنوان

دبیر مرد

310 بازدید | 16 پست

قبول دارید دبیر های مرد خیلی بهتر از زن هستند پنج تا دبیر مرد داریم واقعا جنتلمن و اقا هستند اصلا سرکلاس استرس نداریم ولی بعضی از دبیر های خانم واقعا عقده ای ان بعضی ها نه همشون

قبول دارید مردا بهتر از زن ها هستند؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره

من استاد مرد داشتم یه درس رو نفهمیدم ترم بعد مثلا همون درس رو واحد بعدیش رو با زن داشتم و حالم بهتر بود سر کلاس

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

به نظر کسایی که اعتماد به نفس پایین دارن همچین حرفی میزنن که پشت تین بهونه ها پنهانش کنن و گرنه زن و ...

فرق ک هست ولی من خودم تنها نظرم این نیست کلا کلاسمون همه همینو میگن

شاید شیوه انتقال مطلب بهتره ولی منظورم این نیست دبیر زن بده بعضی هاشون

فرق ک هست ولی من خودم تنها نظرم این نیست کلا کلاسمون همه همینو میگن شاید شیوه انتقال مطلب بهتره ولی ...

به نظر من فرقی نیست چون آدم اگه عقده ای باشه زن و مرد نداره ، خیلی وقتا میبینیم که سر کلاس استاد مرد انقدر اعصاب آدمو خورد میکنه یا تیکه میندازه یا هیز بازی درمیاره تازه شاید خیلی وقتام با دبیر زن راحت تر باشیم و بهتر حرفشو بفهمیم چون معمولا خانم ها مهربون ترن ، که البته گفتم عقده ای بودن زن و مرد نداره

به نظر من فرقی نیست چون آدم اگه عقده ای باشه زن و مرد نداره ، خیلی وقتا میبینیم که سر کلاس استاد مرد ...

نظرات فرق میکنه ولی میگم ک شاید اون انتقال مطلب بهتر توسط مردا القا میشه برا همون