2777
2789
عنوان

بچه‌ها بنظرتون چرا همه خواستگارای من یا نامزدام معیوب هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 80 پست
یکی ازین اساتید متافیزیک ایران می گفت رفتن پیش دعانویس و رمال مساویه با بازشدن پای موجودات منفی به ز ...

دقیقا تازه کارما هم داره🥲 ولی کاری ک قرآنی انجام بشه خوبه . همش دنباله روی قرآن باشید

حتی مثلا خودتون تو خونه ی سوره بخونید کلی انرژی مثبت میاره مث آیت الکرسی. 

چرا من انقدر عاشق مسائل فراطبیعیم؟🥲😂

یاخدا مورد آخری چه ناجور بوده..البته همشون ناجوربودن ..چرا واقعا ؟منم یه جوری شدم 

بخدا دیگ نمی‌دونم انقد جلو فامیلام خجالت کشیدم تا شیش ماه کسی میومد خونمون از اتاق بیرون نمیومدم

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دختر خوب شد زود فهمیدی جدا شدی. توهم بیا برو یکیو پیدا کن برات شمع تراپی کنه شاید واقعا بختت بست ...

شما جایی رو میشناسید بقران دیگ بریدم از خدا و همه بدم میاد دیگه 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
به ولله خوندم چله زیارت عاشورا یاسین مریم حشر طاها صلوات های زیاد ....

سنت چقدره عزیزم ،این خواستگارایی که میان معرفشون کیه ؟ یا خودت دوست میشی باهاشون میان خواستگاری؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اسمشو ، از شناسنامه ات در آوردی وقتی می گی باکره ای  !؟

اره عزیزم 

سنت چقدره عزیزم ،این خواستگارایی که میان معرفشون کیه ؟ یا خودت دوست میشی باهاشون میان خواستگاری؟

۲۴ ، افراد مختلف محل معرف میشن یا دوستانم و واقعا اوناهم میمونن از من کلی معذرت خواهی میکنن ولی خب چ فایده

دیگ خدایی بیشتر از این ؟؟؟ میدونی چقدر شکستنم منم دیگ دارم میرم پیش روانپزشک 

کار خیلی اشتباهی کردی

مثل اینه که یه دروازه ای و باز کردی سمت جایی که نباید می کردی

تاثیرش تا اخر عمر هست 

متاسفانه تو این سایتم ادم زیاد می بینم دنبال جادو جمبلن تازه هم و تشویقم می کنن

شما جایی رو میشناسید بقران دیگ بریدم از خدا و همه بدم میاد دیگه 

ی خانمه رو میشناسم برام شمع تراپی کرد. با قرآن بود دیگه سه شب برام اعمال انجام داد و فیلمشو فرستاد برام. زیاد نگذشته ولی تا الان خوب بوده حس بهتری دارم با یکی آشنا شدم. ایشالا واقعا انجام شده باشه کارم واقعا ی آدم درست حسابی بیاد منم نیاز ب ی آدم خوب دارم. میخای اونو بگم بهت؟

منم دوران عقد جدا شدم و الان خواستگار دارم تو چطوری ماجرای طلاقتو به خواستگارات میگی منم راهنمایی ک ...

شما چندسالتونه ؟ اسم تو شناسنامتون هست ؟

۲۴ ، افراد مختلف محل معرف میشن یا دوستانم و واقعا اوناهم میمونن از من کلی معذرت خواهی میکنن ولی خب چ ...

عجیبه،یعنی هرخواستگاری تا بحال اومده بلا استثنا یه بیماری داشته؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ی خانمه رو میشناسم برام شمع تراپی کرد. با قرآن بود دیگه سه شب برام اعمال انجام داد و فیلمشو فرستاد ب ...

اره عزیزم ممنونت میشم 

عجیبه،یعنی هرخواستگاری تا بحال اومده بلا استثنا یه بیماری داشته؟

بله یعنی حسرت ب دل یه آدم سالم موندم

25 سالمه نه اسمی نیست 

شما چندساله جدا شدین و چندوقت تو عقد بودین