2777
2789
عنوان

بچه‌ها بنظرتون چرا همه خواستگارای من یا نامزدام معیوب هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 80 پست

در مورد تغییر مدار تو گوگل سرچ کن

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
اره الحمدلله وض مالیمون خوبه بخدا خیلی بهم میگن چ خوش برخوردی ...

بابات ادم حسابيه؟منظور همه قبولش دارن؟و همينطور مامان

بنظرم خودت ببين از كي خوشت مياد ؟ بيشتر دم ديد اونا باش خوشگل كن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین جوری بودم اتفاقا پیش دعانویس رفتم گفت بختت بستس اونموقع چند تومن ازم پول گرفت ولی هیچ کاری ...

چندسالتونه شما

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
مثلا چه مشکلی؟؟؟ یه سری مشکلات مثل بینی شکسته و لوزه و سینوزیت و ... عادی هستن 

ن بخدا مشکلات داغون

یکی مریضی روحی بدی داشت ک بخاطر آزمایش عقد نخورده بود قرصاشو ی صداهای عجیب میداد 

یکی صرع داشت 

یکی خانوادتا مشکل ژنتیکی داشتن فرض کن بله برونم بود عمه و خاله هاش اومدن باورتون نمیشه یکی دست نداشت یکی سرش بزرگ بود یکی هشتا انگشت داشت

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

یکی ازین اساتید متافیزیک ایران می گفت رفتن پیش دعانویس و رمال مساویه با بازشدن پای موجودات منفی به زندگیتون. یه مشکل و یک هزارم درصد ممکنه حل کنن ولی تا اخر عمر بدبیاری میارین.

دختر خوب پیش دعا نکیس و این چیزا میری که بد تره ،۴۰ روز یاسین بخون ان شالله یه همسر خوب و لایق پیدا ...

به ولله خوندم چله زیارت عاشورا یاسین مریم حشر طاها صلوات های زیاد ....

یکی مریضی روحی بدی داشت ک بخاطر آزمایش عقد نخورده بود قرصاشو ی صداهای عجیب میداد  یکی صرع داشت ...

وای دختر خوب شد زود فهمیدی جدا شدی. توهم بیا برو یکیو پیدا کن برات شمع تراپی کنه شاید واقعا بختت بستن

یعنی سردن از لحاظ جنسی

ن اونم مریض جسمی بود ک بعد عقد متوجه شدم آقا صرع داره

ن بخدا مشکلات داغون یکی مریضی روحی بدی داشت ک بخاطر آزمایش عقد نخورده بود قرصاشو ی صداهای عجیب میدا ...

یا خدا

حق داری والا

من یه خواستگار داشتم یه چشمش تو کودکی در اثر بازی بچه ها نابینا شده بود ولی مدیر  یکی از زیرمجموعه های شرکت نفت بود وضع مالی خوب اخلاق خوب گفت خونه به نامت می کنم قبول نکردم

خب چرا نمیگن تو خواستگاری این مشکلارو دارین  جوونا بگین ..با دروغ و پنهان کاری ازدواجم کنین به ...

بخدا داغونم کردن سر این آخرین با چ امید و ذوق و شوقی رفتم خرید عقد و آزمایش عقد چقدر باهاش خاطره ساختم وقتی حرکات و رفتاراش رو دیدم شاخکام تیز شد ب دکتر روانپزشک گفتم بهم گفت همین الان بهم بزن تا با آینده خودت بازی نکردی اولش قبول نمیکردن ک پسرشون مریضه بعد ک حرف دکتر رو گفتیم گفتن یک ماه ب ما زمان بدین درستش کنیم درحالی که دکتر بمن گفت خوب شدنی نیستش

یکی ازین اساتید متافیزیک ایران می گفت رفتن پیش دعانویس و رمال مساویه با بازشدن پای موجودات منفی به ز ...

دیگ خدایی بیشتر از این ؟؟؟

میدونی چقدر شکستنم منم دیگ دارم میرم پیش روانپزشک