2777
2789

رشته ریاضی چطور بود ؟ بین تجربی و ریاضی کدوم سخت تره؟ کسی که معدلش ۲۰ باشه و به همین روال ریاضیو ادامه بده میتونه از پسش بربیاد؟ یکی از  بیشترین بازخورد هایی که دوستم دریافت میکنه اینه که از پسش برمیای یا نه و دلسرد شده 

نظر شما چیه

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریاضیم زیست تجربی خیلی سخته به نظرم ریاضی اسون تر و بهتره. هم جمعیت کمتری داره هم ادمای باحال ت ...

عه سلام دوستم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
من ریاضیم از تجربیام کمتر میخونم😂 تهش میگن دختره مخه رفته ریاضی😂😂😂

😂🤣🍓منم کنکور ریاضی دادم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

من درس خون و باهوش رشته ریاضی بودم و کلا عاشق و شیفته حل مساله ک متاسفانه با ورود ب مهندسی برق و حتی ادامه تا ارشدش چون بازار کار نداره سرخورده شدم اگ عاشق ریاضی هستی حتما خود رشته ریاضی محض یا اموزش ریاضی فرهنگیانو دنبال کن تا منجر ب کار بشه وگرن مهندسی برای خانمها بازار کار اقلا تو استخدامیا نداره بجز کامپیوتر ک اونم بخونی خوبه تو استخدام بانکا جایگاه داره همیشه

من رشتم تجربی بود ولی برگردم عقب حتما میرم تو ریاضی خیلی مخم کار میکرد حتی دبیرمم تو کلاس جلوی همه گفت انقد پرتلاشی بری موفق میشی واقعا کاش میرفتم خیلی خیلی از تجربی بهتره 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…