2777
2789
عنوان

رشتتون توی دبیرستان چی بوده؟ ریاضی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش میخوای چیکاره شی

بستگی داره چه دانشگاهی قبول شم

اگه شریف قبول شم فیزیک میخونم که بعد بورسیه شم برم اونور نجوم بخونم بشه فیزیک_نجوم. ولی خب این رشته تو ایران آینده نداره

اگه یه دانشگاه عادی قبول شم . مهندسی شیمی یا مهندسی برق میخونم

باید ببینه تو چه زمینه ای یادگیریش سریعتر و بهتره

مثلا من حفظیاتم افتضاح بود و درک شعر و متون ادبی صفر بودم برای همین انسانی و تجربی نرفتم

در مقابل تحلیل منطقی و حل مسائل ریاضی رو دوست داشتم و لذت می‌بردم و سریع یاد میگرفتم برای همین رفتم ریاضی

هرچند اگه عقب برگردم حتما حتما یه رشته فنی مثل گرافیک یا نقاشی رو انتخاب میکنم، چون هم استعدادشو داشتم هم ذوق و علاقه اما عقل نداشتم به خاطر حرف مردم رفتم ریاضی که بگن این چقد خفن و باهوشه🤦🏻‍♀️🦦

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
لنتی😂😭دختره!! پسره مهم نیس😂😂😂

وای خاک بر سرم😂

اونروز بهش گفتم داری میری پیش زنت؟ گفت کدوم زنم من زن ندارم:) 

امروز ولی دختره رو دید رفت سمتش بغلش کرد دختره ولی حال نداشت گفت دارم کات میکنم . بعد اینم اونو ول کرد گفت بیا بریم .

من ریاضیم زیست تجربی خیلی سخته به نظرم ریاضی اسون تر و بهتره. هم جمعیت کمتری داره هم ادمای باحال ت ...

به زیست علاقه داره اما بیشتر میخواد بره رشته ریاضی تا از طریقش آی تی بخونه

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره
بستگی به علاقه اش داره

خب چجوری باید علاقه رو کشف کرد 

دوستمو نمیدونم اما یکی از مشکلات خودم همینه

من درس خون و باهوش رشته ریاضی بودم و کلا عاشق و شیفته حل مساله ک متاسفانه با ورود ب مهندسی برق و حتی ...

من خودم یکی از هدفام آی تی هستش 

دبیری که اصلا 

ببینین من درسم و گیراییم خوبه اما اینجوری نیس که خودم به تنهایی بتونم یه مسئله رو تحلیل کنم 

من رشتم تجربی بود ولی برگردم عقب حتما میرم تو ریاضی خیلی مخم کار میکرد حتی دبیرمم تو کلاس ...

من زیست رو خیلی دوس دارم اما از شیمی خوشم نمیاد 

و اینکه میگن رقابت خیلی زیاده و واقعا دوس ندارم پشت کنکوری بمونم اونقدر هم خانوادم پشتوانه مالی ندارن که برم دانشگاه آزاد

معدلش ۲۰ باشه! این پرسیدن داره؟

بله پرسیدن داره بین تجربی و ریاضی مردد هست

بستگی داره چه دانشگاهی قبول شم اگه شریف قبول شم فیزیک میخونم که بعد بورسیه شم برم اونور نجوم بخونم ...

معمولا میگن مهندسی برق برای خانوما بازار کار نداره و کار پیدا نمیشه درسته؟ 

راجع به آی تی هم فکر کردین؟