2777
2789
عنوان

رشتتون توی دبیرستان چی بوده؟ ریاضی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 40 پست
باید ببینه تو چه زمینه ای یادگیریش سریعتر و بهتره مثلا من حفظیاتم افتضاح بود و درک شعر و متون ادبی ...

نه خودم نه دوستم نمیدونیم از پسش بربیایم یا نه چون از هرکس میپرسیم سریع میگن حسابان و آمار گریتونو درمیاره و مارو میترسونن پدر مادرمون هم همینطورن که مدام میگن مطمئنی بتونی از پسش بربیای؟

من حفظیاتم خوبه اما قصد انسانی خوندن اصلا ندارم تجربی هم زیست رو دوس دارم اما تحمل پشت کنکور موندن رو ندارم چون رقابت به شدت بالاس

‌‌‌‌‌‌اسم کاربریم به آلمانی به معنای آزاد اندیشه:) ‌‌‌‌‌‌کاربری دست دونفره
خب چجوری باید علاقه رو کشف کرد  دوستمو نمیدونم اما یکی از مشکلات خودم همینه

من از بچگیم میدونستم قراره برم ریاضی چون واقعا دیوونش بودم

ولی بره مشاور اون تست اینا میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیست رو خیلی دوس دارم اما از شیمی خوشم نمیاد  و اینکه میگن رقابت خیلی زیاده و واقعا دوس ندا ...

ریاضی برو داداشم رشتش ریاضی بود دانشگاه هم دولتی قبول شد مکانیک خوند واسه خودش شاگرد داره پشت سیستم میشینه تو خونه تدریس آنلاین میکه الان ۹۰درصد بچه ها مشکل ریاضی دارن درآمدشم از اینایی که آموزش پرورشین ۸ساعت کار میکنن بیشتره شاگرداشم هی داره بیشترم میشه تازه ارشدم بخونه باز تو کارای پروژه ای دستش باز میشه من برگردم عقب همین ریاضیو میرفتم واسه لیسانس مهندسی معماری ٫مهندسی کامپیوتر که میشه برنامه نویسی و کدنویسی کرد تلاشم کنی کلییییی توش پیشرفت میکنی به درآمدای بالا میرسی برعکس تجربی که رقابتش انقد زیاده اکثرا باید دو سال بمونن تا شااااید بتونن قبول شن

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

معمولا میگن مهندسی برق برای خانوما بازار کار نداره و کار پیدا نمیشه درسته؟  راجع به آی تی هم ف ...

آی تی هم خوبه ولی خیلی همه دارن میرن توش

اگه درس بخونی بری دانشگاه خوب واسه همه چی کار هست

خب چجوری باید علاقه رو کشف کرد  دوستمو نمیدونم اما یکی از مشکلات خودم همینه

من خودم از دوره راهنمایی به رشته ریاضی و کار فنی علاقه داشتم هرکسی خودش از علاقه و توانایی خودش خبر داره

کاربر آقا

ببین بیشترش بستگی به علاقه ت داره...از نظر من دروس تجربی سنگینه اما خیلی شیرینه:) ولی تو دبیرستان از پسشون بر میای...اگه وضع مالی و روحیه خوبی نداری و استرسی هستی اصلا نیا چون نابود میشی واسه کنکورش🙂

ولی اگه علاقه ت به دروس ریاضی هست و میخوای یه کنکور راحت داشته باشی و به شغل های مهندسی و حساب داری و...علاقه داری حتما حتما برو ریاضی به تجربی فکرم نکن...

نه خودم نه دوستم نمیدونیم از پسش بربیایم یا نه چون از هرکس میپرسیم سریع میگن حسابان و آمار گریتونو د ...

به نظرم به رشته های فنی هم فکر کنین چون ۳ سال زودتر مهارت رو یاد میگیرین اما با رشته های نظری، تازه با ورود به دانشگاه، شروع میکنین به یادگیری یه مهارت

شغلی که میخواین در آینده داشته باشین رو پیدا کنین،ببینین آگهی های استخدامی مرتبط با اون شغل چه مهارت هایی رو میخوان،تو اون زمینه مهارتتون رو بیشتر کنین. ببینین آیا آینده ای داره و تا اون موقع اشباع نمیشه؟آیا خانم ها هم جذب میشن و فرصت شغلی دارن یا خیر و حتما حتما روی زبانتون کار کنین تا فرصت های شغلی بیشتری داشته باشین

اینا مسائلی بود که من بعد فارغ التحصیلی از دانشگاه و رشته مهندسی شیمی باهاش مواجه شدم و فهمیدم انتخابم اشتباه بوده و ۷  ۸ سال از عمرم هدر رفت

انشاءالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته و در آخر این که هر رشته ای سختی خودش رو داره و نیاز به تلاش داره،مهم اینه اونقدر بهش علاقه داشته باشی که گذر از سختیهاش هم برات شیرین باشه.

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
ریاضی برو داداشم رشتش ریاضی بود دانشگاه هم دولتی قبول شد مکانیک خوند واسه خودش شاگرد داره پشت س ...

برنامه نویسی کد نویسی طراحی سایت سئو این جور شغل ها خوبه و درآمد خوبی داره البته اگه تا چند سال دیگه هوش مصنوعی، بازار کارشون رو کساد نکنه

ولی همین همراه شدن با هوش مصنوعی هم میتونه یه فرصت باشه برای اون برنامه نویس و باعث پیشرفتش بشه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
برنامه نویسی کد نویسی طراحی سایت سئو این جور شغل ها خوبه و درآمد خوبی داره البته اگه تا چند سال دیگه ...

بله درسته هوش مصنوعی در جهت کمک بیشتر طراحی شده. 

قطعا کساد نمیکنه چون بازم استفاده ازشون نیاز به افراد باسواد وباتجربه داره و آدمی که دانششو نداشته باشه قاعدتا اصول انجام کارشم نمیدونه

دقیقا نمونش مثل نرم افزار فتوشاپ میمونه که درسته قابلیت هوش مصنوعی درش به اجرا دراومده و میشه راحت تر باهاش کار کرد ولی آیا باز هم اکثرا بلدن یا شادمان رفتن دنبالش؟ قطعا نه استفاده از همونم نیاز به داشتن یه آگاهی کلی از استفاده از نرم افزار داره که به این سادگیام به دست نمیاد.

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

بله درسته هوش مصنوعی در جهت کمک بیشتر طراحی شده.  قطعا کساد نمیکنه چون بازم استفاده ازشون نیاز ...

بله درسته

الان برای کارهای هنری هم زیاد میشه از هوش مصنوعی استفاده کرد و برای ایده دادن به هنرمند خیلییییی کاربرد داره