2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرجای واجبتو حساب کن. 

تفریحاتتم حساب کن ولی خب معقول باشه دیگه که بتونی پس انداز کنی

بقیه‌ش رو پس انداز کن. وقتی هم جنع شد بهترینش اینه بری طلای آبشده بخری که ارزش پولت حفظ شه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
عزیزم‌خرج و مخارج یک ماهت و بنویس بعد ببین چیا ضروریه چیا نه ، اونایی که ضروری نیست رو پولش و پس اند ...

نقره ساچمه رو میتونی از ۱۰۰ تومن بخری به بالا مدام هم قیمت نقره بالا میره خورد خورد بگیر یهو میبینی کلی جلو افتادی ، از نقره فروشا باید بخری بگو نقره ساچمه میخوام عین ساچمه میمونه کوچولو و ریز و قابل نگهداری هم هست 

نقره ساچمه رو میتونی از ۱۰۰ تومن بخری به بالا مدام هم قیمت نقره بالا میره خورد خورد بگیر یهو میبینی ...

در این مورد اصلا اطلاعی ندارم....واقعا میشه بعداً راحت فروخت؟

من خودم ۱۲ تومن ماهی حقوقم همسر هم بهم میده ۸ تومن بازم آخر ماه بی پولم بستگی داره در ماه چه خرج هایی داشته باشی چجوری زندگی کنی اگه خیلی خرج نداری و قانع هستی میتونی قشنگ بیشترشو پس انداز کنی و طلا بخری 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.