2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقره ساچمه رو میتونی از ۱۰۰ تومن بخری به بالا مدام هم قیمت نقره بالا میره خورد خورد بگیر یهو میبینی ...

شوخییییی. خدایی جایی که طلا هست چرا نقره بخره. بادویست میتونه پارسیان بخره.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شوخییییی. خدایی جایی که طلا هست چرا نقره بخره. بادویست میتونه پارسیان بخره.

بله میشه ولی در آینده سرعت ارزش گرفتن نقره بیشتر از طلا میشه یعنی فاصله ی بین طلا و نقره خیلی نمیشه قیمت جهانی تغییر میکنه و بالا میره و سرعت تغییرش نسبت به طلا بیشتر خواهد شد 

بله میشه ولی در آینده سرعت ارزش گرفتن نقره بیشتر از طلا میشه یعنی فاصله ی بین طلا و نقره خیلی نمیشه ...

فک نکنم. نقره هیچ وقت به گرد پای طلا هم نمی رسه. باز هر جور صلاح میدونین عزیزم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فک نکنم. نقره هیچ وقت به گرد پای طلا هم نمی رسه. باز هر جور صلاح میدونین عزیزم

عزیزم من از افراد متخصص سئوال کردم و این اتفاق در چند سال پیش رو رخ خواهد داد هم اندازه ی طلا نمیشه بله ولی اختلافش هم با طلا کم میشه این ها داده های جهانیه و مختص کشور ما فقط نیست 

عزیزم من از افراد متخصص سئوال کردم و این اتفاق در چند سال پیش رو رخ خواهد داد هم اندازه ی طلا نمیشه ...

سلام وقتتون بخیر، من الان داشتم تاپیکو میخوندم، میتونم بپرسم از پارسال که این پیامو گذاشتید نقره چقد سود داشته براتون؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

عزیزم من از افراد متخصص سئوال کردم و این اتفاق در چند سال پیش رو رخ خواهد داد هم اندازه ی طلا نمیشه ...

و اینکه الان که گرمی ۹۰ تومنه ، ساچمه رو گرمی چند میدن؟

پس چرا نقره‌های زینتی رو موقع فروش خیلی پایین‌تر از قیمت خرید برمیدارن؟

در ضمن الان ساچمه مثقالی ۴۰۰ هزارتومنه نود تومن کجا بوده خوبی ؟

شما بهتری😅 گفتم نقره گرمی ۹۰ تومنه، نگفتم ساچمه

مثقالی ۴۰۰ بعد گرمی ۹۰ ؟؟؟ حتما آب نقره گرفتی نه نقره

هر مثقال ۴.۵ گرمه

و اون روز نقره ۹۰ تومن بود

پس درسته😊