2777
2789
عنوان

رنگ یخچال ولباس شویی

205 بازدید | 18 پست

یخچال ولباس شویی سفیدقشنگ تره یاطوسی؟ کابینت هم سفیدع..ولی لوازم برقی آشپزخونه سیلورهست..

تعداد رای : 18
نظرسنجی
سفید
5
27%
طوسی
13
72%
ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...

ولی من همچیمو سفید گرفتم پشیمونم چقد گیر دادم

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاست سیلور

تو تم سیلور و طوسی خوبه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همه چی منظورت کدوماست؟ چرا پشیمونی

ببین دیگع تموم وسایل جهیزیمو سفید گرفتم البته دو سال پیش مد بود هاا کع گرفتم اما الان طوسی دوس دارم یخچال کلور گرفتم طوسیس خیلی ناز بود اما من گیر داده بودم به سفید اون موقعه بچه بودم ۱۴ سالم بود

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

خودمم میخاستم ازاولش طوسی بخرم بخاطرهمین بقیه چیزاروهم سیلورخریدم.رفتم لباس شویی بخرم دخترخالم ایناگفتم سفید قشنگ ترههههه😑😑😑😑منم سفید خریدم که یخچالم سفید بخریم

.اللن دودلم باز.میگم کاش برم عوضش کنم طوسی بیارم

خودمم میخاستم ازاولش طوسی بخرم بخاطرهمین بقیه چیزاروهم سیلورخریدم.رفتم لباس شویی بخرم دخترخالم ایناگ ...

حتما خودش سفید خریده؟

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
ها😑😑😑

برا همین میگه برو عوض کن 

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
خودمم میخاستم ازاولش طوسی بخرم بخاطرهمین بقیه چیزاروهم سیلورخریدم.رفتم لباس شویی بخرم دخترخالم ایناگ ...

الان دارم با مامان اینام حرف میزنم اون هام میگن ارعع واقعا حیف کردی بعد ببین اونقد سفید وچیزای خوب گیر نمیاد جوری کع دوس داشتع باشی بیشتر چیزای خوب طوسین من سر ابمیوه گیر هر چی میگشتم قشنگاش فق طوسی بودن

حتما خودش سفید خریده؟

گفت عروس خودمونم همه چیییراش سفید خریده.حالا خالم گف یخچال خریده پسرش طوسیه.گفتم حالا براتون دارم😑😑🤣💔😒