2777
2789
عنوان

رنگ یخچال ولباس شویی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 18 پست

بابا سبز وینتیج بگیر الان هر جا میری سبز این رنگی مد شده حتی کابینت‌ها و دکوراسیون آشپزخونه‌هارم این شکلی میزنن. دکوراسیون یه هتل تهران خیلی معروفم بود که این رنگی بود الان اسمش یادم نمیاد.

الان دارم با مامان اینام حرف میزنم اون هام میگن ارعع واقعا حیف کردی بعد ببین اونقد سفید ویزای خوب گی ...

من اینارو کلا سیلور گرفتم.سرخکن بخارپز و از این چیزام همش سیلوره.فقد لباس شویی رو سفید برداشتم .دودل شدم حالا همش میگم برم بدمش طوسی🤣ایییقد حساسم رو این چییزا که نگووو

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینارو کلا سیلور گرفتم.سرخکن بخارپز و از این چیزام همش سیلوره.فقد لباس شویی رو سفید برداشتم .دودل ...

😐😂اها بنظرم برو عوض کن چقد یخچاالتو گرفتی؟مامانم میخواد بگیره

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

😐😂اها بنظرم برو عوض کن چقد یخچاالتو گرفتی؟مامانم میخواد بگیره

نه یخچال نامزدم میگیره.لباس شویی خریدم.اره میرم با طوسی عوضش میکنم.مرسی ازتون🥲

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...