2777
2789

مبانی فلسفه اناتومی مبانی مدیرن ایمنی وبهداشت

رو تاحالا نخومدم ۲۵ ام هم امتحانامون شروع میشه یه دوهفته هم فرجه داریم هرکدومو چطوری بخونم؟

البته آناتومی رو یکم خوندم اما چیکار کنم یادم نره

یا بقیشووووو؟توروخدا کنک

من ترم یکم هیچی نمیدونم ازینا

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه بود؟

به نظرم یکم تلخ بود 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی   که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                  بزرگترین خیانتی که انسان میتواند به خود بکند، ترس از این است که حالا دیگران درباره من چه فکری میکنند؟! ‌                        Tom Odell_another love💜🎧 
خوشمزه بود؟

😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین من نمیدونم اناتومی شما چطوریه اما تو رشته های علوم پزشکی من اینطوری میخونم که اسم استخونا و جمجمه هارو میخونم بعد اسم عضلات مربوط به اونا و اینکه چ کاری انحام میدن خیلیاشون شبیهه و باعث میشه ارتباط شکل بدی تو مغزت و یادت بمونه، کاری ک انجام میده رو دقیق بخون و هی با اسمش تکرارش کن برا خودت، کد بزار براشون، من یه مصاحبه داشتم نیاز بود اسم وزرارو حفظ باشم با یسری کد من در اوردی یادکرفتم هنوزم اسم هر وزارتی میاد اشم وزیرشو در حا میگم، لحن استادو موقع تدریس یادت بیار و اشاراتی که به قسمتای مختلف بدن حین تدریس داتش من خیلیارو اینجوری یادم میمونه، خب این برای قسمتای عضله و استخون و مفصل ایناس، تو بحثای تنفس و قلب و عروق و اینام که بخشیشو از دیرستان میدونیم اسامی زیادی هم نداره

ی کاربر میشناسم علوم ورزشی میخونه اونم ترم یکه تگش کنم؟ البته اگه کاربریش درست تو ذهنم مونده باشه😂 ...

اره عشقمم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛