2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چه برندی خوبه؟؟

59 بازدید | 9 پست

تجربه هاتونو بگید

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ و بکو خوبن

شما دارید از این مارک ها؟؟

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
بله سامسونگ 

تاحالا مشکلی براش پیش نیومده؟چند وقته داریدش؟

تمیز میشوره؟؟

تاحالا مشکلی براش پیش نیومده؟چند وقته داریدش؟ تمیز میشوره؟؟

۷ساله دارم 

یه بار نمیدونم چیش خراب شده بود 

آب مخزن رو خالی نمیکرد 

تعمیر کار اومد درست کرد رفت 

اره خیلی تمیز میشوره 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

۷ساله دارم  یه بار نمیدونم چیش خراب شده بود  آب مخزن رو خالی نمیکرد  تعمیر کار اوم ...

ممنون ک تجربه اتو گفتی🥰🌸