2777
2789

اگه عقدی و رابطه ای نبوده راحت پاک میکنن .

اما اگه رابطه داشتید و باکره نیستی  ، همین که با نفر دوم عقد کردی درخواست بده  اسم سابق رو حذف میکنن کلا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه عقدی و رابطه ای نبوده راحت پاک میکنن . اما اگه رابطه داشتید و باکره نیستی  ، همین که با نف ...

در اون صورت پاک میشه؟

جالبه

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پول و پارتی نمیشه ؟؟؟

چرا . فوقش بگو باکره ای تا پاک کنن ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

در اون صورت پاک میشه؟ جالبه

اره .

حتی موردهایی بود گفته بودن باکره ایم پاک کرده بودن .

هنوز یه دوستم بود ترسیده بود چون میخواستن پاک کنن عقلش نرسیده بود گفته بود نه بزارید اسم بمونه :(

اما بعد ازدواج دومش پاک کرد . 

با پول و پارتی نمیشه ؟؟؟

میشه فقط ی ادم زبون باز و پول میخاد

من دیدم کسی رو ک کرده این کارو

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اره . حتی موردهایی بود گفته بودن باکره ایم پاک کرده بودن . هنوز یه دوستم بود ترسیده بود چون میخواس ...

من فکر کردم فقط در صورت باکره بودن پاک میشه❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
من فکر کردم فقط در صورت باکره بودن پاک میشه❤

رفتی ازت میپرسن پاک کنیم یا بمونه .

میتونی بگی پاک کنید .