2777
2789
عنوان

کسایی که از عشق تون جدا شدین اخرین حرفتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست
دوبارع خبری ازش نسد؟؟ تو چه حیی داری بهش

ن همیشه اون پیگیری میکرد تماس میگرف زنگ میزد هرروز تا از خواب بیدارمیشد زنگ میزد دوهفته منتظر موندم بعد اون هرطور راحتی ک گف دیگ خبری ازش نشد و منم از اینستا انفالوو ریموش کردم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
واقعا مسخره بود غرور تو رابطه چیز خوبی نیس،هیچوقت فکرشو نمیکردم ب اینجا برسه 

چند سالت بود؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالت بود؟

23،فرقی نداره سی سال دیگ ام باشه واکنشم همینه متاسفانه دلم نمیخواد از ی سری مسائل زندگیم کسی باخبرباشه و وقتی یکی سئوال کنه قطعا جوابی دریافت نمیکنه،ولی خب توقع داشتم عین همیشه دوباره پیگیر باشه ولی مثل اینکه خسته شده بود

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
یعنی هیچ خوبی ای تو این هفت سال نداشته برات؟

وجود پسرم بزرگ ترین و قشنگ ترین خوبیش بوده

تو خونش درسمو خوندم 

ازادی داشتم 

عشق واقعیو در کنارش تجربه کردم

ولی در کل ازدواج خوبی نداستم و خودشو خانوادش خیلی اذیتم کردن