2777
2789

سلام بچها .. من شبها عادت دارم هر شب میرم خونه مامانم یه سر کوچولو میزنم چون افسردگی دارم وقتی میرم اونجا آروم میشم .. فوقش اگه یه چایی بخورم و یه ساعت بشینم ... دیگه هم خواهر برادر ندارم که برم جایی دیگه ... فقط اینجا و دارم ..... تاحالا شده بود اعضای خانواده شوخی یاجدی بهم بگن چرا میای اینجاهرشب هرشب  ... ولی به دل نمی گرفتم... ولی دیشب که رفتم بابام سریع رفت تو اتاق و در رو بست به مامانم گفته بود دوباره این اومده اینجا چرا .... حتی نیومد یه سلام بهم بده .. بابام یکمی سر اینکه عموهایم حقشو خوردن تو خودشه و ناراحته ....ولی بنظرتون اگه خیلی هم ناراحت باشه ... نباید یه سلام به من میداد بعد می‌رفت تو اتاق ؟؟؟ خیلی ناراحتم حس میکنم هیچ جا رو ندارم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا یه کار کن اونا بیشتر بیان 

اونا اصلا نمیان چون طبقه بالای مادرشوهر مم .. خانواده شوهرمم حساسن کسی بیاد اونجا .. دیگه اینان میگن ما معذبیم نمیان

کاربری سومیمه 💁‍♀️

هر روز میری خب خسته کننده میشی میدونم تنها جایی که میتونی بری همونجاست ولی خب اجازه بده دلتنگت بشن یا با دوستی رفیقی بیرون برو .میتونی خودتو تو خونه سرگرم کنی.خووت بری خرید بری پیاده روی.فیلم ببین.

ناراحت نشو از تو ناراحت نشده ،کلا حوصله نداشته،تو خوبی من و خواهرام هر روز سه ساعت با بچه هامون میریم خونه مامانم اینا بچه ها باهم بازی میکنن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده