2777
2789

۵ ساله که ازواج کردیم 

سه ماه و چند روزه که وکالت گرفتم و مهریمو بخشیدم 

ولی همش تهدیدم میکنه که خودکشی میکنم و بعد تو زندگی برا من معنی نداره و امید من توبودی تو بری دیگه نمیخام زندگی کنم و از این حرفا

دلایل من:اعتیادش به گل و سیگار _خونواده ی به شدت داغون(مادر و پدر جداشدن پدر ازدواج کرده و رفته کلا مادر اعتیاد داره که میگه به خاطر مریضیشه  زخم بستر دوساله فهمیدم) هیچکدوم از فامیل هم دور و ورشون نمیان _موقعی که عصبی بشه فحاشی میکنه_گاهی اوقات دست بزن هم داره(توی این ۵ سال ۶.۷ بار کتک خوردم)

از اول ازدواج فقط اولویت خونوادش بودن همش درگیر خواهر و برادر و مادر_چندین بار به خاطر خونوادش باهام دعوا کرده و حتی کتک زده_سرکار هم هیچوقت مرتب نرفته و پس اندازی هم نداره البته خونواده خودمم از لحاظ مالی ضعیفه همش به خاطر بی فکریای پدرم😔

میگه همه چیو درست میکنم تو فقط نرو ولی من‌نمیتونم اعتماد کنم و میترسم برگردم باز بدتر بشه همه چی 

با هرکیم حرف زدم میگه طلاق بگیر ولی شرایط مالی خونوادمم اوکی نیست و اینجا هم باید سختی بکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یه فرصت دیگه نمیدی؟ضرری داره؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بله از منطقي هم بيشتره، امكان هم نداره درست بشه، بريد دنبال يه شروع جديد توي زندگي تون، ايشون اگر بلد بود تابحال يه كارايي كرده بود كه زندگي تون به بن بست نرسه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
سنی ندارم  چه کاری آخه با ۵ تومن کی مستقل میشه ک من بشم

بمون ٥٠-٦٠بشه پول پيش يه سوييت بعدم جدا شو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اعتیاد خیلی مهمه. اگر ترک کرد بازم یه چیزی، وگرنه الان چون بچه ندارید اینجوری مواظبه جدا نشید، بعد بچه دیگه مطمین میشه که جایی نمیرید. اول اعتیادشو کامل بذاره کنار و دست بزن داشتنشو. بعد بهش فرصت بده، در غیر این صورت اصلا ارزش نداره

عزیزم اگه امروز طلاق نگیری ده سال دیگه ام همینه شرایط خودتو بسنج اگه میتونی جداشی عقب ننداز نشه زندگی من ک ۹ساله سوختم و ساختم اما من دلیل واسه موندم این بود ک نامادری دارم و بابام مارو انداخته بیرون جایی واسه رفتن ندارم ک موندم اما اگه حمایت کننده ای داری نمون این ادم پیرت میکنه داغونت میکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون