2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 17 پست
عزیزم پیامتو در مورد نودول تیرویید تو یه پستی خوندم منم مریضم  میخواستم ازت بپرسم سرطان تیروی ...

سلام عزیزم، میلاد حضرت فاطمه (س) مبارک 

بله من سرطان تیروئید داشتم، سال ۹۷ جراحی شدم و تیروئیدم رو کامل در آوردن، اصلا جراحی سختی نبود و الحمدلله سه روز بعدش تو آشپزخونه مشغول غذا درست کردن برا خانواده بودم 

الآنم هر سه ماه یا شش ماه باید هم آزمایش خون و هم سونوگرافی از گردن و غدد لنفاوی برای چکاپ انجام بدم 

حق داری نگران باشی، ولی این بیماری خطرناک نیست، جراحیه سخت و سنگینی نداره 

توکل بر خدا، اصلا نترس

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خداقوت  تو یه تاپیک دیگه به مشکل خوردم اونجا تگتون کردم،  در رابطه با کامنت های توه ...

سلام خوبی علامه چه جور دانشگاهی هس برای مقطع ارشد بیشتر ازکتاب امتحان میگرفتن یا تحلیلی بود غیر از مطلب درسی می گرفتن درسطح خیلی بالا یکمی توضیح بده از دانشگاه علامه رشته علوم تربیتی