2777
2789
عنوان

پیچش بند ناف دور گردن جنین

154 بازدید | 22 پست

بچها یک دور پیچیده دور گردن بچه پیچیده.اما گفت ازاده

چکار کنم خیلی نگرانم.ممکنه نتونم طبیعی زایمان کنم؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش اومده تا ۳دور هم زنده مونده 

حالا چرا سزارین نمیشی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خوشم نمیاد

🙄🙄🙄سلامت بچه مهم نیست ؟ ۳۹ هفته هم برای سزارین اختیاری کافیه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من خودم مامانم میگه دو دور پیچیده بوده و طبیعی دنیا اومدم الان در خدمتتونم،البته اونوقت نفهمیدن ال ...

عه

دو دور مطمعنی؟

اخه لحظه اخری ادم اکجا بفهمه دو دورشده یا ن

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟