2777
2789
عنوان

باهم خوبیم اما خیلی دوریم از هم

224 بازدید | 19 پست

من قبلا تاپیک زدم در مورد مشکلمون. من و همسرم شاید ماهی یبار باهم دعوا نکنیم .تا حالا قهرمون بیشتر از دو ساعت طول نکشیده. اوایل ازدواج سر خواسته هام میجنگیدم ولی بعدش ول کردم. الان سالهاست هیچی ازش نخواستم. بلحاظ مالی ساپورتم میکنه .سالی یکی دو بار سفر میریم .ولی حال دلم خوب نیست . هفت ساله ازدواج کردیم و توی یه سال شاید پونزده بار هم رابطه نداشتیم. چه اول زندگی چه الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستی میکنی...تامیک دیشب منو بخون...منم دقیقا در این حالتم ...با این تفاوت که من الاغ همچنان ازش خواسته دارم...و میدونم هم انقدررر لج باز و تنبل و لوس مامانی هست که هیچ کدوم برا مهم نیست.....چرا من خفه نمیم موندم...شاید چون از من خیلی رابطه میخواد منم دلم خواسته هامو میخواد

کار درستی میکنی...تامیک دیشب منو بخون...منم دقیقا در این حالتم ...با این تفاوت که من الاغ همچنان ازش ...

میدونی دل مرده شدیم. من نمیجنگم سر هیچی . یبار میگم فلان چیز یا فلان کار. شد شد نشد دیگه تکرار نمیکنم. اون سرش تو گوشیشه و بازی میکنه منم سرم تو گوشیمه یا دارم درس میخونم با اینستا میچرخم. بچه هم نداریم . دلم بچه میخواست اما نمیشد با این شرایط

تلاش😊 چرا نمیخواد تنها دلیلی که میتونه داشته باشه عدم علاقه به شماست

میدونم که دوستم داره . یه روز خونه نیستم دیوونه میشه. نه غذا میخوره نه هیچی .همشم بهونه میگیزه مثل بچه های کوچیک.ولی خب شخصیتش همینه .نمیتونم تغییرش بدم که . اما باید تصمیم بگیرم که میخوام بمونم یا نه