2777
2789
عنوان

اگه هزار کالری در روز بخورم

596 بازدید | 32 پست

سلام خانما صبح بخیر 

سه سوال داشتم اونم اینه که اگه من در طول روز مثلا هزار کالری خوردنی بخورم بعد برم باشگاه و پیاده روی رویه هم هزار کالری بسوزونم آیا لاغر میشم یا وزنم ثابت می‌مونه؟ 

راجب لاغر شدنتون اگه تجربه ای دارید که میتونه کمکم کنه بگید ممنونم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۲/۱۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

لاغر میشی اگر کالری مورد نیاز بدنت و بخوری ثابت میمونه هزار تا خیلی وزن و میاره پایین 

اخه چرا بعضیا میگن هرچقدر کالری بخوری و همون اندازه تو همون روز بسوزونی وزنت ثابت میمونه طرف مربی بدنسازی هم بود آخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزار تا رو با ورزش بسوزونید بدنتون چجوری انرژیشو تامین کنه؟ ضربان قلب، تنفس، گوارش و... هم نیاز به کالری دارن.

متابولیسم بدن تقریبا همون ۱٠٠٠ کالریه. اگه ورزش کنید یعنی در کل بیشتر از ۱٠٠٠ کالری می سوزونید و وزن کم می‌کنید.

توصیه می‌کنم از متخصصص تغذیه کمک بگیرید. این چیزی که گفتید به نظر خیلی اصولی نمیاد.

هزار تا رو با ورزش بسوزونید بدنتون چجوری انرژیشو تامین کنه؟ ضربان قلب، تنفس، گوارش و... هم نیاز به ک ...

منم حرف شمارو قبول دارم اما یبار توی اینستا به یه مربی بدنسازی گفتم ایشون آقا بودن و بدن خیلی عالی داشتن پرسیدم که اگه در طول روز هرچقدر کالری مصرف کنیم و با ورزش همون کالریو بسوزونیم لاغر میشیم؟گفت نه وزنت ثابت میمونه

منم حرف شمارو قبول دارم اما یبار توی اینستا به یه مربی بدنسازی گفتم ایشون آقا بودن و بدن خیلی عالی د ...

یا شما بد متوجه شدید، یا ایشون اشتباه گفته.

شما متابولیسم پایه بدن رو در نظر نگرفتید. ارگان‌های بدن برای فعالیت نیاز به کالری دارن. حتی وقتی خواب هستید قلب و ریه و... در حال فعالیت هستن. پس حتی اگه کل روز درازکش باشید، بازم حدود ۱٠٠٠ کالری مصرف میشه.

یا شما بد متوجه شدید، یا ایشون اشتباه گفته. شما متابولیسم پایه بدن رو در نظر نگرفتید. ارگان‌های بد ...

ممنون عزیزم متخصص تغذیه ماهی یبار هستش یا هفته ای یبار باید بریم؟

و اینکه سوزوندن ۱٠٠٠ کالری با ورزش خیلی سخته‌هااااا. تقریبا برای افراد عادی مثل ما اصلا شدنی نیست.

هوازی یه دوساعتی طول میکشه دوساعت و نیم

۷۸کیلو قد۱۵۶ سن۲۰

سنت پایینه .اگر از الان رژیم ۱۰۰۰ کالری بخوری چند سال دیگه متابولیسمت به شدت میاد پایین و با ۷۰۰ کالری هم لاغر نمیشی 

حتما حتما برو متخصص تغذیه حسابی .رژیم ساده و از غذاهای سفره باشه .همه گروهای غذایی رو داشته باشه .اجق وجق نباشه که نتونی ادامه بدی 

در کنارش باشگاه و ایروبیک برو .هله هوله و شیرینی جات و قند و شکر و نوشابه رو هم حذف کن 

تا عید قشنگ ۱۵ کیلو کم میکنی 

نه عزیزم لاغر نمیشی نابود میشی، شما از کالری روزانه ات چهار صدتا هم که کم کنی هر ماه چند کیلو بدون و ...

کالری روزانمو چطوری بفهمم چقدره؟همون وزن ضرب در ۲۰منهی ۲۰۰؟