2777
2789

که برسه تهران

مادرم سرطان بدخیم داشت عمل شده،رحمشم برداشتن،۵ شب بیمارستان موند،گفتن خوبه ترخیص کردن دیشب بردیم شمال،یهو حالش بد شد سطح هوشیاریش اومد پایین

خواهش میکنم خانما فقط دعا کنید زنده برسه تهران

سرطان به روده هم رسیده بود ۱۰ سانت بریدن پهلوشو باز کردن کسیه گذاشتن تا دوماه،مادرم از بس چیزی نخورده شده پوست و استخون

شما رو به این ایام فاطمیه قسمتون میدم برای مادرم دعا کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بزرگه ..فقط به خودت انرژی مثبت بفرست و حتی لحظه ای به منفی فک نکن..من تمام این لحظاتتو درک میکنم ..چه روزهایی سختی داشتم بابام پیش چشام داشت آب میشد ..تمام پدر من آلزایمر گرفت یهو وسکته ..

عزیزم الهی مادرتون سلامت باشند و عمری طولانی و باعزت  سایه اش بالای سر شما وخانواده آتون باشه الهی بخوبی برسند و حالشون خوب بشه برات حمد خوندم 

شما هم دعا کن گرفتاری من بخوبی تا آخر ماه حل بشه التماااس دعااااا

توی این بیماری واقعا ۸۰ درصد امیید و امید و امیده که هم خوده بیمار باید داشته باشه ، هم اطرافیان 

همش انرژی مثبت داشته باشین حتیی به تظاهر .. سعی کنین بخندونین مادر رو شاد باشین کنارش 

اصلا حتی ذره ای ناراحت نباشین نزارین اشکتونو ببینه

خصوصا اگه پدرتون انشاالله در قید حیات هستن ، ایشون خییلی نقششون پررنگ تره نسبت به بچه ها ، بایذ تا جایی که میتونه همراه مادرتون باشه ، انگیزه بده امید بده بهش توجه و محبت و ..

اصلا هم نگران نباشین .. ما توی اشناهامون دور از جون همه .. مورد سرطان خون داشتیم که دکترها همههه میگفتن امیدی نیست ، ولی انقدر که خودش امید داشت و همسر و بچه هاش کنارش بودن و امید میدادن ، خووبه خوب شد الان ۱۰ سال از اون موقع میگذره و حالشون از منه نوعی هم بهتره خداروشکر

انشاالله مادرشما هم به زودی به حق امام حسین خوب میشه

سپردم دست خدا اما دارم دیوونه میشم

درک میکنم ولی اینکه میگن مرگ‌و زندگی دست خداست کاملا درسته...

من یکی از عموهام چن سال بیماری سخت داره دکترش چند سال پیش گفت نهایتا ۲ ماه دیگه بمونه ولی خداروشکر کنار خانواده شه .....عوضش عموی دیگه م که کاملا سالم بود یه شب خوابید و بیدار نشد طوری که وقتی مامانم زنگ زد خبر داد من همه ش فکر میکردم اون عموم که مریضه فوت شده ....پس تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته دلتو قرص کن و قوی باش و همه چی رو بسپار به خودش 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...