2777
2789
عنوان

عاجزانه از شما میخوام برای مادرم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا مادرتو شفا بده عزیزم، من مادرم درعرض یه هفته آب شدسرحاله سرحال بود یهو بالا آورد وتادوهفته بالا آورد و وقتی توبخش دیدمش همونجور سرحال وجون دار بود،،اما بعد ازسه روزکه رفتم ملاقاتش باورم نمیشد مادرمنه روتخت، همونجا جلو در آی سیو گریه م گرفت خدای من انگار یه زن صدکیلویی شده بود ده کیلو ،زرد، لاغر ، اندازه ی پنجاه سال پیرتر شده بود یعنی باورم نمیشداون مادرمه، چندروز بعد هم....😔😔😔

توی این بیماری واقعا ۸۰ درصد امیید و امید و امیده که هم خوده بیمار باید داشته باشه ، هم اطرافیان&nbs ...

خدا از دهنت بشنوه،منم دارم سعی میکنم خوب باشم اما استرس داره نابودم میکنه

ان شاالله به حق خانم فاطمه زهرا ؛ خدا مادرتون رو شفا بدن 

به نیت شفا سوره حمد خوندم براشون ؛ اگر براتون امکانش هست چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس رو بگیرین خیلی خوبه 

درک میکنم ولی اینکه میگن مرگ‌و زندگی دست خداست کاملا درسته... من یکی از عموهام چن سال بیماری سخت دا ...

دقیقا، تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیوفته، دوسه سال پیش دخترعموی منو گفتن سرطان داره وشیش ماه بیشتر نمیمونه، مامانم خیلی دلسوز بود برای همه زود دلش میسوخت وگریه میکرد برای دخترعمومم گریه کردو گفت بریم ببینیمش نکنه فوت بشه ودلمون کوره بمونه، آخه خونه عموم شهردیگه بود، رفتن دیدنش واومدن دخترعموم خداروشکرالان سه ساله که هستش و حالش خوب شده، اما متاسفانه مادرم، سرحاله سرحال بدون هیچ علائم یامریضی قبلی، بدون درد، هیچی هیچی،  آخرای اردیبهشت یهو حالش بد شدو هیجده خرداد فوت شد😔 

دقیقا، تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیوفته، دوسه سال پیش دخترعموی منو گفتن سرطان داره وشیش ماه بیشتر نمیم ...

دقیقا همینه ...روحشون غرق در نور باشه و خدا به دلتون آرامش بده عزیزم 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...