2777
2789
عنوان

النگوهامو بفروشم برم .....

284 بازدید | 21 پست

دوستان بنظرتون النگوهامو بفروشم برم تو کار پاکسازی و فیشال پوست بنظرتون خوبه؟توخونه ازتنهایی خسته شدم..گفتم دست به کاری بزنم...نظردوستان چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تاپیک آخر من خخخخخخ من ی زخم خورده ام تازه النگوهامو دراودم بفروشم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شنیون کار بهتره سرمایه هم نمیخواد فشیال خیلی هزینه بره 

شینیون هم سرمایه میخواد 

بالاخره پیش سکینه سه پستوون که نمیشه بری یاد بگیری باید استاد شینیون کار مطرح اموزش ببیینه که خودش ۶۰ ۵۰ میلیون میشه کمه کم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شینیون هم سرمایه میخواد  بالاخره پیش سکینه سه پستوون که نمیشه بری یاد بگیری باید استاد شینیون ...

میدونی دستگاهای فشیال چقد هزینه بره؟وسایلی که استفاده میکنه حداقل سه چهار برابره شنیون