2777
2789

سلام عزیزان 

من امشب رفتم سونو تخمک سمت چپ داشتم 18 میل بود خیلی خوشحال شدم بهم گفت فردا 10 شب آمپول بزن جمعه 10 صبح رابطه داشته باش 

اینم بگم که من اول از خدا پسر خواستم بعدم رژیم گرفتم و تلاشمو کردم، (ممنون از اینکه توهین نمی‌کنید به هر حال طبق شرایطم از خدا پسر خواستم) 

ممنون میشم هر توصیه ای دارید، هر چیزی میدونید خوبه راهنماییم کنید

دعاتون میکنم ممنونم از وقتی که میزارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی انشاالله جواب بگیری

دکتر راهنماییت کرده

دیگه بقیش رو بسپار ب خدا و خیلی باید صبرت زیاد باشه

که زود بی بی نزنی

بزاری چند روز از موعد بگذره و همینجور مراحل بعدش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پسر میخوای بسپار به خدا انشاءالله هرچیه تنش سالم باشه برای پسر دار شدن تا میتونی گرمی بخور خدا به من ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم. انشالله که خدا بهم ببخشه حتما میام کارایی که کردم رو بهت میگم اگر دوست داشتی 

بسلامتی انشاالله جواب بگیری دکتر راهنماییت کرده دیگه بقیش رو بسپار ب خدا و خیلی باید صبرت زیاد باش ...

ممنونم قربونت برم،ممنونم از دعات، متاسفانه خیلی صبور نیستم تو این موضوع، نگرانم همش استرس دارم 

ممنونم قربونت برم،ممنونم از دعات، متاسفانه خیلی صبور نیستم تو این موضوع، نگرانم همش استرس دارم 

عزیزم استرس ضد بارداریه...جدی میگم

نیاز ب ارامش داره

یجوری باهاش کنار بیا

و یکم بیخیال تر باش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا