الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگماینا دکمه و کمربند دارن مدلهای دیگه رو امتحان نمیکنی ؟خوبن ولی قشنگترشم پیدا میکنی
اگه رنگ نظر میخوای اینو بدون کرم شیک تره و ظاهر شکیل تر و ظریف تری به آدم میده
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه تو تبلیغات بود ولی از اونجایی که خاص بود ذخیره کردم😂
اهان اوکی عزیزم ممنونم ، چون من خودم خیاطی میکنم اما کار روبان دوزی و گلدوزی و اینا بلد نیستم گفتم اگه مزون دوزه برم از نزدیک ببینگ چیه، یا اگه به صرفه است بخرمش در هرحال خیلی ممنونم خیلی قشنگ بود
اره فردا میرم اموزشگاه یه مربی داریم عکس رو ببینه میفهمه چیه ، اگه ببینم از پسش برمیاد پارچه میخرم خودم مانتو رو میدوزمبقیه کاراش رو میدم برام انجام بده