2777
2789
عنوان

کدوم لباس مجلسی شیک تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 48 پست
اگه اشتباه کنم روبان دوزیه بازم پرس و جو کن از خیاط ان شاءالله که به دردت بخوره

ممنونم عزیزم لطف کردی ،از کدوم پیج اوردی عکس رو ؟ مزون خاصی داره این مانتو رو ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل لباس های فقط و فقط به افراد قد بالای ۱۷۰ میاد

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
هرکدومو انتخاب کنم روشون جواهر دوزی میکنم دوستان اینجوری ساده نمیمونن

میگم‌اینا دکمه و کمربند دارن مدلهای دیگه رو امتحان نمیکنی ؟خوبن ولی قشنگترشم پیدا میکنی 

اگه رنگ نظر میخوای اینو بدون کرم شیک تره و ظاهر شکیل تر و ظریف تری به آدم میده 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه تو تبلیغات بود ولی از اونجایی که خاص بود ذخیره کردم😂

اهان اوکی عزیزم ممنونم ، چون من خودم خیاطی میکنم اما کار روبان دوزی و گلدوزی و اینا بلد نیستم گفتم اگه مزون دوزه برم از نزدیک ببینگ چیه، یا اگه به صرفه است بخرمش در هرحال خیلی ممنونم خیلی قشنگ بود

قدم بلنده ۱۷۰ هستم

پس میاد

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
مانتوهای عربی دست کمی از لباس مجلسی ندارن. ببین پیدا میکنی.  

اره ولی چون من چادر میپوشم با عبا خیلی سخت میشه برام ، دنبال یه مامتو کت طور هستم 

اهان اوکی عزیزم ممنونم ، چون من خودم خیاطی میکنم اما کار روبان دوزی و گلدوزی و اینا بلد نیستم گفتم ا ...

خواهش میکنم کاری نکردم که:)  مطمئن نیستم روبان دوزی باشه ممکنه این گلاش حاضری باشه شما اگه دوس داشتی خودت پیگیری کن شاید راهی بود

خواهش میکنم کاری نکردم که:)  مطمئن نیستم روبان دوزی باشه ممکنه این گلاش حاضری باشه شما اگه دوس ...

اره فردا میرم اموزشگاه یه مربی داریم عکس رو ببینه میفهمه چیه ، اگه ببینم از پسش برمیاد پارچه میخرم خودم مانتو رو میدوزمبقیه کاراش  رو میدم برام انجام بده 

سبزه با جواهر دوزی خیلی قشنگ میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤