2777
2789
عنوان

همسرم میگه از خونم برو

629 بازدید | 23 پست

همسرم میگه زیبا نیستی و دوست ندارم و مدام دعوا میکنه با من که برو خونه پدرت و بچه ها رو اگر خاستی ببر یا بزار .

من دوتا بچه کوچیک دارم 

اوایل اینجوری نبود همسرم و الان حدود دو سال اینجوری شده و مدام و هرروز میگه برو نمیخامت تو خوشگل نیستی  و میگه دوست دارم یه زن دیگه بگیرم( میدونم شخص خاصی مد نظرش نیست و مدام میگه تو خیابون پر از دختر خوشگله)

ولی من فقط بخاطر بچه هام موندم آخه بچه هام گناه دارن من بزارم برم و حتی اگر ببرمشون خونه پدرم جا ندارن منو بچه هامو قبول کنن و حتی پول ندارن 

همسرمم آدمیه که اصلا دلسوز نیست و میدونم اگر برم پولی دستمو نمیگیره  که بچه هارو بزرگ کنم از طرفی  نمیخام در آینده بچه هام حسرت یه خانواده بدون پدر یا مادر رو داشته باشن و اگر برم این عذاب وجدان منو نابود میکنه 

چکار کنم دوستای نی نی سایتی ؟ نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره ازش. بگو مهریمو کامل بده باشه میرم.خانوما خواهش میکنم زیبایی هاتون رو توی کوچه خیابون نبرید ادمای بی جنبه مریضی مث شوهر اسی پیدا میشن که زندگی هم نوعتون رو سیاه میکنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چشمای شوهرت انقد به گناه آلوده شده که شما رو زشت میبینه

به دل نگیر 

ما همه مخلوق خدایم و زیبا هستیم

اگه میتونی از مشاور خانواده کمک بگیر

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
لباس های قشنگ میپوشم هرکاری کنم پوزخند میزنه  میگه هر کاری کنی تو دلم نمیری

الهی بمیرم برات 😭❤️

چه شوهر سنگدلی داری

خدا بهت صبر بده

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

بگو مگه روز اولی اوم ی خواستگاری،کور بودی؟قطعا همیشه آدمای زیباتر از ماها توی دنیا وجود داره.ولی مگه قراره تا یکی قشنگ تر رو دیدیم،باید همراه و شریک خودمونو رها کنیم؟

بگو مگه روز اولی اوم ی خواستگاری،کور بودی؟قطعا همیشه آدمای زیباتر از ماها توی دنیا وجود داره.ولی مگه ...

اینارو بهش گفتم ولی نمیخاد قبول کنه میگه اون موقع کم سن بودم الان چشام باز شده  ، مدام داره باهام بحث میکنه میگه برو

لباس های قشنگ میپوشم هرکاری کنم پوزخند میزنه  میگه هر کاری کنی تو دلم نمیری

عزیزم مشکل منم هست چندین ساله بهم میگه ولی من بهیچیم نمیگیرم چون بچه دارم میتونم برم پدر مادرم حمایتم میکنن ولی بچم دختره اون بدبخت میشه یکی از اطرافیانمو دیدم دخترشو ول کرده رفته عاقبت خوبی نداشت اگر یتونم یه خونه ۲۵ متری جور کنم میرفتم خدا بهمون رحم کنه