2777
2789
عنوان

همسرم میگه از خونم برو

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 23 پست
چه شوهر بی انصاف و خدانشناسی داری انشاءالله خدا بزاره تو کاسش که روزی صدبار محتاج تو باشه

الهی آمین. الهی آمین. الهی آمین 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس های قشنگ میپوشم هرکاری کنم پوزخند میزنه  میگه هر کاری کنی تو دلم نمیری

بگو به درک یه چن وقت تهویلش نگیر. خودت سرد نشون بده.ژل بزن بینیتو عمل کن پولاشو تموم کن اصلا ازش نظر نخواه که به خودش اجازه بده بگه زشت هستی خودتو بگیر اعتماد بنفستو زیاد کن

میشه برای شادی روح خواهرم یا فاتحه یا صلوات بفرستید 🌹🙏ممنون
درسته همش از هوسه  ولی من دارم  زیر بار این تحقیر له میشم چکار کنم؟ برم یا بمونم؟

احساسات همه چیز یه زنه،بنظر من مهریه ات رو بزار اجرا .یا اگرهم قصد جدا شدن داری،واقعیت رو به همه بگو،اینجوری اونو تحت فشار اطرافیان قرار میدی

اینارو بهش گفتم ولی نمیخاد قبول کنه میگه اون موقع کم سن بودم الان چشام باز شده  ، مدام داره باه ...

ببین من چند ساله بهش میگم باشه منو نمیخوای تو برو دادگاه بخدا منم پشت سرت میام یا میگم برو یه زن دیگه بگیر یا صیغه کن اما برو تامنم اعصابم اروم شه لامصب نمیره که 

حتی براش پیام دادم گفتم من رضایت میدم پیامم رو نشون هرکی میخوای بده بروزن دوم بگیر نمیره

وضعش خوبه بهش میگم من هیچی نمیگیرم فقط تو یهو منو بچه رو ول کن برو بیخبر داروندارتم بفروش جمع کن بیصدا برو بقران نمیره فقط میخواد عذاب بده میگه تو برو ببین دیگه من تا کجا دارم میرم پس مسلط باش ب اعصابت ک مثل من فراموشی نگیری