2777
2789
خیلیا وارد این کار شدن انگار که بارش اشباع شده

حتما یه چیزی داره که خیلی واردش میشن....اما خب رقبای شغلیم زیاد میشه اینجوری بخایم نگاه کنیم لاینای تقریبا خلوت تر نسبت به اینا کاشت نگین و پرسینگ گریم فیشیال پوسته

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
رنگ مو با یه کلاس استاد نمیشی البته اگه هدفت کار خیلی تمیزه باید براش وقت و هزینه بذاری ولی درآمدش و ...

بنظرت اگه مدرکشو بگیرم مجازی از طریق دیدن فیلم و اینا مهارتم می‌ره بالاتر یا حتما باید دوره برم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت اگه مدرکشو بگیرم مجازی از طریق دیدن فیلم و اینا مهارتم می‌ره بالاتر یا حتما باید دوره برم

مدرک برای شروع اصلا مهم نیست مهارت مهمه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
مهارتشو دارم البته بنظر خودم خیلی سریع یاد میگیرم  اگه بخوام جایی شروع به کار کنم مدرک میخان خب

نه کسی مدرکی نمیخواد ازت نهایتا لازمت شه آینده میری فنی حرفه ای میگیری الان  اکثر جاها براشون نمونه کار و پیج کاری مهمه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
پس از کجا شروع کنم خیلی ممنون ک وقت می‌زاری جواب میدی

من فکر میکنم رنگ مو یکم زمان میخواد تا وارد بازار کار شی

(البته من خیلی حساسم خودم بعضیا واقعا بدون تخصص کافی دارن کار میکنن)

ولی در کل میتونی اول دوره ببینی 

مدلای مختلف بزنی 

اگه دیدی برا شروع مهارتت کافی نیست دستیار شی

پیج میزنی و تولید محتوا میکنی

بعدم میری  صندلی اجاره میکنی یا درصدی کار میکنی

یه حالت دیگه هم هست که اول یه مدت دستیار باشی بدون حقوق که بهش میگن کارآموز  از صفر در بیای بعد بری دوره پیش یه آدم خوب دوره ببینی

ممنون عزیزم خودت تو کار رنگ مو هستی

نه عزیزم دوستام رنگ کارن

موفق باشی کراتینم هزینش زیاده پرسیدم بازم ممنون

مرسی عزیزم 

توام همینطوز