2777
2789

پول میخام .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا 💰💰💰💸💸💸

عه مرسی 😐🤌

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کار میخوام

چندسالتونه؟ تحصیلات در چه حد هست؟ حرفه تخصص هنر چی بلد هستید؟

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

منتظر یه پیامم

بچه ها لطفا من خواهر ندارم سرسری ازپستم ردنشید دوست داشتید ی صلوات بفرستید منتظر پیامم

دوستدارم فقط ی قلب اروم داشته باشم واعصاب اروم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خستم  چرا فرق میزارن، چرا منو دوست ندارن چرا اخه

دقیق‌تر بهم توضیح بده تا بهت کمک کنم.

شاید روحیه‌ی حساسی داری، شاید هم خودت زیادی اهمیت می‌دی به بقیه و خوبی و ..

اما بقیه که اینطور نیستن، اذیت می‌شی.

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
دقیق‌تر بهم توضیح بده تا بهت کمک کنم. شاید روحیه‌ی حساسی داری، شاید هم خودت زیادی اهمیت می‌دی به بق ...

تاپیک اخرمو بخونین متوجه میشین، حساس هستم ولی گفتن اونازیاده روی میکنن

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
 مسافرت میخوام خسته شدم از بستر 

از این تورها برو با دوستات، باحالن.

عه مرسی 😐🤌

خواهش می‌کنم، شرمنده دیگه همینقدر داشتم🙋

خستم از اینکه این همه تلاش کردمو نشد

کارای مختلفی انجام دادم ولی نه تونستم کار خوبی پیدا کنم نه تونستم با رزومه خوبم مهاجرت کنم 

دیگه انگیزه ای برام نمونده واسه خوندن زبان

از اون طرف ۲۶ سالم شده و تنهام 

بهم خیلی حرف میزنن و تیکه میندازن ، منم خیلیاشو نشنیده میگیرم ولی بعضیاش واقعا ناراحتم می‌کنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)