2777
2789
عنوان

فروش لباس مجلسی کودک

362 بازدید | 13 پست

لباس رو دقیقا بیست و پنج مهر خریدم فقط همین یه عکسو باهاش گرفت هرکاریش کردم برا عروسی که ذعوت بودیم هم نپوشیدش گفت دوستش ندارم لباس کوتاه میخوام... قیمت لباس توی پیج رو هم کذاشتم براتون...من دو و پونصد میفروشمش....برا چهارسال تا هشت سال سایز میشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته عاشق لباس عروسه واسه عروسی عموش مگه هرجورشده براش بخرم 

من برای عروسی پسر خواهر شوهرم از دخترخاله م قرض کردم. واقعا نمی ارزه لباس عروس بخری. خیلی گرونه. برای عروسی برادرم برای دخترم خریدم دیگه خورد به کرونا هیچ عروسی نشد که بپوشه کوچیک شد براش

من برای عروسی پسر خواهر شوهرم از دخترخاله م قرض کردم. واقعا نمی ارزه لباس عروس بخری. خیلی گرونه. برا ...

اره واقعا گرونه ولی هر وقت لباس عروس میبینه انقدر خوشحال میشه هی میگه مامان واسه منم میگیری منم بهش میگم اره عزیزم میگه کی ولی واقعا جوابی ندارم بهش بدم 😔😔

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
اره واقعا گرونه ولی هر وقت لباس عروس میبینه انقدر خوشحال میشه هی میگه مامان واسه منم میگیری منم بهش ...

چندسالشه؟ تا کوچیکه براش بخر چون بزرگ بشه دیگه روش نمیشه لباس عروس بپوشه. دختر من ۹ سالشه . اگه دختر خاله م نمیداد میخریدم اگه نداشتمم از پول قلکش میخریدم . چون یکی دو سال دیگه بزرگ میشه و خجالت میکشه لباس عروس بپوشع. و به دلش می مونه لباس عروس نپوشیده

چندسالشه؟ تا کوچیکه براش بخر چون بزرگ بشه دیگه روش نمیشه لباس عروس بپوشه. دختر من ۹ سالشه . اگه دختر ...

هنوز سه سال وچهار ماهشه نوروز عروسی عموش هست انشالله امید به خدا هر جور شده براش میخرم 😔😔😊

هنوز سه سال وچهار ماهشه نوروز عروسی عموش هست انشالله امید به خدا هر جور شده براش میخرم 😔😔😊

انشاالله پس هنوز وقت داره لباس عروس بپوشه.

ماشاالله چه خوب حرف میزنه. پسر من ۳ سالشه حرف زدنش جالب نیست.

انشاالله پس هنوز وقت داره لباس عروس بپوشه.  ماشاالله چه خوب حرف میزنه. پسر من ۳ سالشه حرف زدنش ...

اره عزیزم ماشاالله ماشاالله خیلی خوب صحبت میکنه مثل بچه پنج شش ساله😁😁😁😁