2777
2789
عنوان

دوست دارم زیاد مشغول باشم

65 بازدید | 3 پست

بچه ها من اصلا سر کار نرفتم و نمیرم از لحاظ مالی نیازی ندارم و درسم نخوندم بعد دیپلم دیگه شوهرم نزاشت همینطور هیچ کاری هم نمیزاره انجام بدم مثلا هرچی پیشنهاد میکنم میگه نه واسه من بد میشه بگن زن فلانی اون کارو انجام میده و….خیلی چیزای بی منطق اما خب من مشکلی ندارم. دیگع قبول کردم که نمیشه و نمیزاره و نخواهد شد حالا شایدم بشه نمیدونم اما خب عمیقا قلبا خیلی دوست دارم شاغل باشم از سرکار برگردم خسته کوفته یه درآمدی خودم جدا داشته باشم بمونه اصن دست نزنم توی جامعه باشم خیلی آدم اجتماعی هستم و توخونه بودم خیلی سخته برام هیچ راه حلی هم ب ذهنم نمیرسه یعنی نمیشه ی جوری این نیاز اجتماعی بودن و مابقی چیز هایی که گفتم برآورده بشه اما بدون اینکه سرکار برم چون شوهرم نمیزاره

برو تو گروههای جهادی و عام المنفعه.  تو مساجد کیک و شیزینی می پزن تو مراسمات و بین بچه ها و...& ...

زیاد آدم مذهبی نیستم فقط به خدا اعتقاد دارم این جور شغل ها بیشتر حالمو میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد آدم مذهبی نیستم فقط به خدا اعتقاد دارم این جور شغل ها بیشتر حالمو میگیره

البته من اصلا فکر خدا و پیغمبری نکردم.  فقط فکر اجتماعی بودن و...  بودم.  اما خب خدا هم راضیه.  

یک نفر رو میشناسم خیلی عشق می کنه.  دوست هم پیداکرده...  حالش کلا عوض شده