2777
2789
عنوان

کسی هست انشا خوب بنویسه؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست
من انشا نویسیم خوبه ولی فردا امتحان ریاضی دارم تهران تعطیل بشه میتونم بنویسم💔😂این چه موضوعیه ولی ب ...

دلبخواهیه هرکی خواست انجام میده ، معلممون اخه گفته بیست نمره مستمر میده اگر بنویسیم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز یکی از پایه‌های اصلی اسلام است و در قرآن به شدت تأکید شده است. نماز، به عنوان ارتباط مستقیم با خداوند، فرصتی است که مسلمانان برای ابراز تسلیم و تعظیم خداوند و همچنین برای خواسته‌ها و نیازهای خود به او می‌یابند. همچنین، نماز به عنوان یک راه ارتباطی میان انسان و خداوند، فرصتی است برای تأمل و تفکر در معانی عمیق دینی و اخلاقی.

همچنین، نماز به عنوان یک روش تقویت اراده و اخلاق انسانی نیز مورد تأکید قرار می‌گیرد. زیرا در حین نماز، انسان باید تمام توجه خود را به خداوند بپردازد و از هر گونه افکار و عمل‌های منفی دوری کند. این تمرکز و تأمل در طول نماز، به افراد کمک می‌کند که اخلاق و اراده قوی‌تری داشته باشند.

به طور کلی، نماز به عنوان یک راهبرد مهم در رشد روحی و اخلاقی انسان‌ها، و همچنین برقراری ارتباط مستقیم با خداوند، اهمیت بسیار زیادی دارد و به عنوان یک وظیفه دینی برای مسلمانان لازم است.

کی تموم میشه 
نمیتونم تلاش کردم خیلی داغون شد🗿💔

خب مگه چیه چندتا  متن وانشارو بخون بدون چرا نماز میخونیم بعد بشین بنویس به این دلایل میخونیم دیگه

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
کلاس چندمی

دبیرستانیم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
مهدکودکه اینجا

احتمالا زیر سیکل تحصیل کردی که نمیدونی انشا برای بعد دبستان هم هست☺️

من ایده میگن تونستی بنویس نتونستی درخواست بده برات می‌نویسم بگو باعث میشه با خدا ارتباط بگیریم و این تحرک باعث سلامتی میشه و سجده کردن انرزی های منفی رو از بین میبره و حالو خوب میکنه و ما برای نماز خوندن بدن خودمونو تمیز میکنیم و این خودش خوبه و اینکه در اون مدت آرامش میگیریم و کلی برکات تو زندگیمون میاد

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

به چت جی پی تی بده می‌نویسه

بگو انشایی بنویس برای این سن ، درباره نماز مسلمان ها و ... که اگه سرچ کنیم تو گوگل پیدا نشه

اونجوری نمی‌فهمه هوش مصنوعی نوشته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
چرا نماز میخوانیم؟ براستی این سوالیست ک هرکسی طی سنش ازخودش میپرسید  اری ما نماز را میخوانیم ب ...

مرسی عسیسمممم

نماز یکی از پایه‌های اصلی اسلام است و در قرآن به شدت تأکید شده است. نماز، به عنوان ارتباط مستقیم با ...

وایی خودت نوشتی؟؟؟خیلی عالیه مرسی

دلبخواهیه هرکی خواست انجام میده ، معلممون اخه گفته بیست نمره مستمر میده اگر بنویسیم

همون پس 

من اگه تهران تعطیل شه میام سه صفحه مینویسم برات😂💔

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......