2777
2789
عنوان

خانما اسم این بیماری من چیه ؟

168 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

دخترم سه سالشه 

مشکلم اینه هروقت سرما بخوره یا یکم حالش بده باشه من به شدت استرس میگیرم ضربان قلبم می‌ره بالا همش دعا میکنم که تا فردا خوب شه

وقتی مریضه تو خواب سینش خس خس می‌کنه یا تو خواب سرفه می‌کنه تا صبح بالا سرش بیدار میمونم همش صلوات می‌فرستم یا اگه خوابم ببره زود زود بیدار میشم از خواب راحت نمیتونم بخوابم 

یا دخترم یه چیزی بپره گلوش تا شب همش استرس میگیرم که نکنه مریض شده سرفه زد دخترمم فوری ویروس میگیره به خدا از ترس از خونه هم بیرون نمی‌رم اما از بچه های خواهر شوهر یا جاریم میگیره

حالم خیلی داغون میشه 

چیکار کنم نیازه برم دکتر ؟اسم این رفتار من چیه ؟وسواس فکری؟؟؟

مثلا جایی میریم قشنگ بچه اون خونه رو چک میکنم مریض نباشه به وقت دخترم بگیره یا مسی بیاد خونمون 

دائم به فکر مریضی هستم خیلی حساسم اطرافیانمم متوجه شدن

خیلی عذاب میکشم بابت این قضیه 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
بیماری مادری 

ینی همه مادر ها اینجوری هستن؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عذابم همسرم میگه برو دکتر خیلی وسواسی

از الان به فکر اینم مدرسه بره همکلاسیاش مریض نباشن اینم بگیره 

فکر کن!!!!!!

خیلی عذابم همسرم میگه برو دکتر خیلی وسواسی از الان به فکر اینم مدرسه بره همکلاسیاش مریض نباشن اینم ...

نترس بزرگتر که بشه حساسیت شما هم کمتر میشه ،منم بچه هام کوچیک که بودن خیلی حواسم بهشون بود ،اما الان بزرگ شدن خییییلی کمتر شده

منم اینجوریم،بعضی مادرهای بیخیال هم دیدم البته که گردش و تفریح خودشون به سلامت بچه ارجحیت داره

آره مثلا بیرون میبینم خیلی ببخشید آب بینی بچه آویزون مادر عین خیالش نیست حتی پاک هم نمیکنه 

بعد من دخترم مریض بشه تا خوب نشه پامو بیرون نمیزارم

عادیه رفتارم؟

کاش می‌تونستم آرامش داشته باشم 

آره مثلا بیرون میبینم خیلی ببخشید آب بینی بچه آویزون مادر عین خیالش نیست حتی پاک هم نمیکنه  بع ...

شما طبیعی هستی،منم دیدم طرف یچش تب داره اونوقت مسافرت و مهمانی میره،منم تا بچت کامل خوب نشه بیرون نمیبرم

شما طبیعی هستی،منم دیدم طرف یچش تب داره اونوقت مسافرت و مهمانی میره،منم تا بچت کامل خوب نشه بیرون نم ...

واسه اینکه اینجور مواقع آرومتر باشم پیشنهادی داری؟

ینی نیاز نیست به دکتر بگم ؟

عزیزم هم اضطراب داری هم وسواس فکری داری هم مث خودم ترس بیماری ،ببین برو درمان کن این وسواس فکری داغون میکنه ادم یعنی من سه سال پیش یه حمله عصبی کردم گفتم لابد سکته کردم سه سال ترس سکته داغونم کرده هر چی دکترا میگن بابا بسه ول کن تو رو خدا و ...فایده نداره ،فقط درمان کن که این اضطراب و فاجعه پنداری و وسواس فکری ادم داغون میکنه نمیزاره یلحژه ارامش داشته باشی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
یعنی خودت رو میبازی در این مواقع؟

آره حتی شده گریه میکنم 

مثلا یه عطسه میزنه تا شب همش تبشو چک میکنم ببینم مریض شده یا نه 

عزیزم هم اضطراب داری هم وسواس فکری داری هم مث خودم ترس بیماری ،ببین برو درمان کن این وسواس فکری داغو ...

ینی من وسواس فکری دارم؟

از روزی که دخترم بدنیا اومد همینجوری هستم

یادمه روزهای اول همش میگفتم خیلی ببخشید این چرا کم ادرار می‌کنه و رفته رفته بیشتر شد این اخلاقام

الان میترسم بچه بیارم 

از الان میترسم بچه دومم همش مریض بشه و از خواهرش مریضی بگیره .باور می‌کنی ؟

شما خوب شدی ؟دمتر برم دارو میده؟

ینی من وسواس فکری دارم؟ از روزی که دخترم بدنیا اومد همینجوری هستم یادمه روزهای اول همش میگفتم خیلی ...

اره عزیزم وقتی یه فکر زیادی تو سرت بچرخه و تمام ارامشت بگیره و تو رو مجبور به عکس العمل کنه میشه وسواس مثل الان که رو دخترت وسواس گرفتی بیش از حد واکنش نشون میدی و دقیقا بعدش استرس میگیری و این چرخه ادامه داره اول فکر میاد بعد استرس بعد نگرانی و دوباره فکر ....اگه باعث درد جسمی بشه احتمالا دارو بده ولی احتمال زیاد روان درمانی میکنه

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱