2777
2789
عنوان

برخورد سرد لطفا نظراتتون رو بگید

315 بازدید | 14 پست

سلام خانمااین اولین تاپیک منه لطفا نظرتونو بهم بگید

چندوقت پیش صبح زود که میرفتم سرکار تو خیابون فرعی و خلوت یه خانمی رو دیدم که گویا باچاقوبهش حمله شده بود و میخواستن طلاهاشو از دستش دربیارن،دست و صورتش زخمی بود کسی هم نبود اونطرفا،کمکش کردم بردمش بیمارستان و زنگ زدن دخترش اومد و...بعد این خانم تو بیمارستان شمارمو گرفت ک بعدازنگ بزنه بابت تشکر و فلان...چندروز بعد تماس گرفت خوب بود و گرم و دوستانه صحبت کردیم پیام ایناهم میفرستاد تقریبا دوست شده بودیم ولی دفعه بعدش بااینکه خودش تماس گرفته بود برخورد سردی داشت،دیروز من تماس گرفتم که جویای حالش بشم دوباره برخورد عجیب و سردی کرد درحالیکه من خیلی ادم خونگرم و اجتماعی هستم وغالبا هم پیام وتماس ازسمت ایشون بود،بنظرتون کار اشتباهی کردم تماس گرفتم!!! ناراحت شدم   

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی زمونه خراب شده دو روز دیگه میندازه گردنت میگه این همدست دزد ها بوده😑

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دیگه زنگ نزن براش فک میکنه منتظر مشتلقی

خودمم همین تصمیمو دارم  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
با غریبه ها ارتباط برقرار نکن

خیر سرش همکار دراومدیم البته تو یه محیط نه ،واقعا نیتم این بود که حالشو بپرسم چون روزی ک زده بودنش حالش اصلاخوب نبود ولی پشیمونم کرد از تماس گرفتن

اشتباه کردی زمونه خراب شده دو روز دیگه میندازه گردنت میگه این همدست دزد ها بوده😑

اینم شانس منه  

اینجور افراد دوقطبی و لحظه ای هستن یه لحظه خوبن یه لحظه بد

اینم شانس منه    

شمارشو بلاک کن دیگه زنگ نزن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
پروفایل خودتی؟ چه نازی 😍

مچکرم عکوری پکوری  

شمارشو بلاک کن دیگه زنگ نزن

پاکش کردم، این بارم که زدم پشیمون شدم...