2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری جامعه رو مفهمومی مطالعه کنم!

عزیزم ایشون استاد حکیم محسن اسماعیلی هستند من ویدئو رو اتفاقی پیدا کردم ( طبق کتاب الخزائن مرحوم ملا احمد نراقی) دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده 

[ آیا حرز امام جواد علیه السلام ( کبیر یا صغیر فرقی نمیکنه ) را فقط باید روی پوست آهو نوشت 

حرز کبیر امام جواد علیه السلام: برای متولدین فروردین و مرداد و آذر و خرداد و مهر و بهمن باید روی پوست باشه که بهترینش آهو است اینو میشه از سایت موسسه ی حکمت بنیان طیبستان و یا سایت موسسه ی حکیم یار " زیر نظر استاد حکیم محسن اسماعیلی " تهیه کرد یا اینکه از سایت ها و مغازه های مذهبی فروشی شهرتون تهیه کنید 

برای تیر و آبان و اسفند هم میشه پرینت گرفت ، هم میشه از سایت حکمت بنیان طیبستان و سایت موسسه ی حکیم یار  سفارش داد. 

برای متولدین اردیبهشت و شهریور و دی هم میشه از سایت حکمت بنیان طیبستان و یا سایت موسسه ی حکیم یار سفارش داد . البته تو برنامه ی ترب و برنامه ی باسلام گردنبند حدید حرز کبیر امام جواد علیه السلام هست ( چون فلز هست فقط به درد متولدین اردیبهشت و شهریور و دی میخوره 

حرز صغیر امام جواد علیه السلام ( اینم باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره ) حرز صغیر امام جواد علیه السلام در مفاتیح الجنان هست ( یا نور یا برهان و الی آخر ) 

برای متولدین فروردین و مرداد و آذر و خرداد و مهر و بهمن باید روی پوست باشه پوست حیوان حلال گوشت،  مثلا یه دف و دایره کوچک که با پوست گوسفند درست شده بخره و اندازه ی کف دست ببرید و حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو با خوندنویس یا خودکار ایرانی با وضو و طهارت بنویسه و قرار بده پیش حرز کبیر امام جواد علیه السلام و با هم استفاده کنه .

بدایمتولدین تیر و آبان و اسفند هم میتونه با وضو روی کاغذ بی خط با خودکار یا خودنویس ایرانی بنویسه. و بزاره کنار حرز کبیر امام جواد علیه السلام و استفاده کنه 

برای متولدین اردیبهشت و شهریور و دی هم میتونه بده براش روی یه پلاک فلزی با قلم برقی حک کنن هم میت نه انگستر حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو بخره " زنانه یا مردانه " چون انگشتر هم فلز هم نگینش هر دو از خاک در اومدن از معدن ( برای مزاج سرد و خشک ( عنصر خاک) 

و چند روز که از چله ها گذشت ( هر جریان و اتفاقی افتاد ، چله رو ول نکن در غیر اینصورت باید چله را از اول سروع کنی ) و حرز کبیر و صغیر امام جواد علیه السلام هم آماده بود در روطی که پریود نبودی و روز قمر در عقرب هم نبود ظهر نماز حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو بخون ( کیفیتش تو گوگل هست ۴ رکعته ۲ تا ۲ رکعتی پشت سر هم،  لرای سوره ها از صلوات شمار استفاده کن تا اشتباه نکنی ) و بعد بلافاصله حرزو ببند به بازوی راستت ( بازوبندش ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) 

بقیه ی حرزهای ائمه مثل حرز امام علی علیه السلام رو به اسم شخص و مادرش رو مینویسن پشت حرز .

اما حرز کبیر امام جواد علیه السلام نمازش که خونده شد همون به منزله ی اسمت میشه