2777
2789

۱۳۰ میلیون قرعه کشی نوشتم هر ماه هم سعی میکنم ی تیکه طلا بدون اجرت بخرم چجوری سریع تر و بیشتر میتونم پولامو جمع کنم؟؟ خانمایی ک خوب تونستن پس انداز کنن بگن

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرشخصی من اینه که پول رو تبدیل به طلا و طلا رو به ماشین و ماشین رو به خونه تبدیل کن. رشد ماشین وقتی تورم شدید میخوره یا چندسال میگذره اقلا ۲ برابر سکه س، خونه دیرتر بالا میره ولی با افت قیمت سکه و ماشین، پایین نمیاد به اون صورت

نظرشخصی من اینه که پول رو تبدیل به طلا و طلا رو به ماشین و ماشین رو به خونه تبدیل کن. رشد ماشین وقتی ...

ینی میگیبیشتز طلا بخرم

قرعه کشی خونگی چی؟ مبالغ بالا مثلا ۱۳۰ میلیون نوشتم

✨🤍love me like you do

من هرچی پول بیاد دستم حتی شده 10 میلیوو یا 5 تومن همشو طلای ریز میخرم بدون اجرت البته دیر افتادم بفکرش ولی برای یکسال شروع کردم نسبتا بد نیست حدود 15 گرمی تونستم جمع کنم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من هرچی پول بیاد دستم حتی شده 10 میلیوو یا 5 تومن همشو طلای ریز میخرم بدون اجرت البته دیر افتادم بفک ...

من میخوام تا میتونم پس انداز کنم هم قرعه بنویسم هم طلا بدون اجرت بخرم خوبه؟

✨🤍love me like you do
ینی میگیبیشتز طلا بخرم قرعه کشی خونگی چی؟ مبالغ بالا مثلا ۱۳۰ میلیون نوشتم

بنظرم قرعه کشی خونگی چون نمیدونی کی به اسمت در میاد در حد یه قرعه کشی کوچولو بنویسی خوبه من دو ساله می‌نویسم ده ماهه ۱۰ میلیون، خودم شاغل نیستم اگه بودم خب بیشتر می‌نوشتم، چون کار شوهرم چکی هست و نمیتونه سر یه تاریخ مشخص قسط بده من برا خودم در همین حد که میتونستم نوشتم. نباید قرعه کشی خیلی طول بکشه دو سال و سه سال اصلا تو این تورم منطقی نیست. با توجه به تورمی که داریم نفرات آخر خیلی ضرر میکنن. اگه هر ماه میتونی چند میلیون بذاری کنار همون ماه یه تیکه طلا بخر یا بذار دو سه ماهی یبار بخر. البته اگه بلد باشی که طلا کی میاد پایین بتونی تو زمان خوبی بخری خب چه بهتر 

من میخوام تا میتونم پس انداز کنم هم قرعه بنویسم هم طلا بدون اجرت بخرم خوبه؟

شک نکن.. پول ارزشی نداره اخه.. همشو طلای بدون اجرت بخر انشالله مالت زیادتر بشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ینی میگیبیشتز طلا بخرم قرعه کشی خونگی چی؟ مبالغ بالا مثلا ۱۳۰ میلیون نوشتم

وام خونگیم خوبه، طلا ارزش پولتو حفظ میکنه، وقتی پولی دستت هست و نمیدونی چکار کنی طلا بگیر (سکه یا بدون اجرت مطمئن) اگر حتی طلای نو ولی گردنبند ساده ۸۰ میلیونی بخری خیلی بهتره، نو هست ولی با ۳٪ هم بهت میفروشن، بهتر ازین هست که ریز ریز ۷٪ سود بدی به فروشنده، خوب بگرد این نوع مفازه هارو پیدا کن همیشه به دردت میخورن. ولی وقتی قدر یه ماشین داشتی بنظر من ماشینو بخر، الانم که قرعه کشی نیست تحویل میدن قیمت کارخونه مناسبه دو سر سوده

بنظرم قرعه کشی خونگی چون نمیدونی کی به اسمت در میاد در حد یه قرعه کشی کوچولو بنویسی خوبه من دو ساله ...

البته همین قرعه کشی رو به نیت خرید یه تیکه کوچک طلا نوشتم منم مثل دوستمون دیر بفکرش افتادم اما گفتم بازم خوبه.