2777
2789
عنوان

هرچی میشه دیگ تقصیر خودشه 😒

109 بازدید | 15 پست

بابا این نامزد 4 ساله ی من 😒باسن مبارکش تو خونه بند نمیشه، دیشبتب و لرز، دندون درد و... بهش زنگ زدم کی میای واسه ناهار میگه حسشنیست ولی بره دمبال کارای این و اون حسشو داره، اصلا چند روزه رو مود مزخرفی گیر کرده انگار میخواد خودشو بیشتر نشون بده منم همش منت بکشم دیشب کلا بالاسرش بودم الانم گفتم بیا گفت شاید بیام، دیگ اهمیت ندادم، گفتم خواستی بیای بهم بگو بعد خدافظی کردیم به نظرتون زیاد لی لی ب لالاش نزارم نه؟ مردا ک معمولا نمیفهمن😒الانم نمیدونم کی بود گفت بریم کجا نامزدمم بهش گفت حالا ببینم چی میشه اصلا یه جوری شده چیه اخه🤮

خب شاید چون حالش جسمیش خوب نیست واقعا حسشو نداره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار از محل نذاشتن گذاشته یه فکر جدی کن. بشین ببین دوست داری یه عمر با آدم این شکلی باشه؟ یا دلت میخواد زندگی درست و درمون با شوهر بامحبت و خوش گذرون داشته‌باشی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
خب شاید چون حالش جسمیش خوب نیست واقعا حسشو نداره 

اره میگم ولی این تو کتم نمیره وقتی حالش بده بیاد خونه استراحت کنه مجبوره تو اون سرما بیرون بمونه سرما بزنه بدتر بشه ظهر میگفت لرز داره بدنم

اهوم

حس میکنم تو زندگی با چالش رو برو باشی بخاطر این رفتار همسرت...
بنظرم خیلی ناز نامزدت رو نکش...بهترین تصمیم تو شرایط شما اینه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اره میگم ولی این تو کتم نمیره وقتی حالش بده بیاد خونه استراحت کنه مجبوره تو اون سرما بیرون بمونه سرم ...

بیخیال باو هیچ وقت نقش والدو تو رابطه ایفا نکن

اینک چی بخوره چی بپوشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بنظرم کار از محل نذاشتن گذاشته یه فکر جدی کن. بشین ببین دوست داری یه عمر با آدم این شکلی باشه؟ یا دل ...

خب همه مون زندگی بامحبت میخوایم ولی مهم راه حله اونو چیکارکنم رگ خوابشو ندارم

بیخیال باو هیچ وقت نقش والدو تو رابطه ایفا نکن اینک چی بخوره چی بپوشه

اصلا باید بی تفاوت باشم یااینکه تا یه حدی اهمیت بدم یعنی چی ادم نباید نمک نشناس باشع 

خب همه مون زندگی بامحبت میخوایم ولی مهم راه حله اونو چیکارکنم رگ خوابشو ندارم

مثل اینه با یه ادم خسیس باشی بگی زندگی ولخرجانه میخوام راه حلش چیه. بعضی چیزا رو نمی‌شه تغییر داد واسه همینه که میگن قبل از ازدواج باید حواستون باشه. مثلا رنگ تیشترش که نیست که بگی بیا عوضش کن. کسی که تو دوره نامزدی اینجوریه قطعا زیر یه سقف شما این خصلت رو ۵برابرش کن. و فکر نکن میتونی درستش کنی.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
مثل اینه با یه ادم خسیس باشی بگی زندگی ولخرجانه میخوام راه حلش چیه. بعضی چیزا رو نمی‌شه تغییر داد وا ...

البته اینم میدونم واقعا اوضاع روحی خوبیم نداره زیادی حساسه، همش تو ذهنش حرف میزنه، ک اینو چیکار کنم اونو چیکارکنم، ما ادما هم وقتی ذهنمون بهم ریختس واقعا حدصله نداربم یکم بهش حق میدیم