2777
2789
عنوان

یه دعوا دیدم حالم بد شد😔

361 بازدید | 16 پست

دم خونه‌ی ما دفترقضاییه. هر روز یکی دو تا دعوا می‌شه. 

امروز دیدم خیلی سر و صدای دعوا میاد. اهمیت ندادم.

بعدتر صدای جیغ خانم و بچه شنیدم. ترسیدم و رفتم تو تراس. دیدم دو تا آقا دست به یقه شدن. دو نفرم سعی دارن جداشون کنن. یکی از آقاها که مسن‌تر بود، داد می‌زد: طلاقش رو می‌گیرم. خرج زندگی این مرد رو زنش می‌ده...

فهمیدم اون آقا، همسر خانمه‌س. خانمه می‌خواد طلاق بگیره، همسرش اومده بود بچه رو به زور ببره. بچه هم یه پسر هفت، هشت ساله بود. با گریه داد می‌زد: من رو نبرید... 

خانمه به همسرش گفت: احمق تو که می‌دونی این بچه تشنجیه، چرا می‌ترسونیش؟ 

طفلک بچه اون‌قدر گریه کرد و جیغ کشید که پدرش ول کرد و رفت. 

خانمه هم گفت: هم طلاق می‌گیرم، هم بچه رو ازت می‌گیرم. 

اشک تو چشمام پر شده بود به خاطر بچه😭😭😭

دعا کنید اون بچه آسیب نبینه‌. خیلی مظلومانه گریه می‌کرد و می‌ترسید. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حرف خانومه بدتر از کار پدره بوده که جلو بچه گفته بچه تشنجیه 

باز خانمه کنترل می‌کرد. می‌گفت زنگ می‌زنم به پلیس. پدره بچه رو می‌کشید ببره و فحش می‌داد. 

مظلوم تر از بچه های طلاق ندیدم

روحیه بچه های طلاق خیلی بهتر از بچه های هست که 

در جو متشنج خانواده سمی زندگیشو ادامه میده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باز خانمه کنترل می‌کرد. می‌گفت زنگ می‌زنم به پلیس. پدره بچه رو می‌کشید ببره و فحش می‌داد. 

مرده عجب حیوونی بوده

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

اگه پدر مادر بعد طلاق بچه رو ول نکنن

👌

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
روحیه بچه های طلاق خیلی بهتر از بچه های هست که  در جو متشنج خانواده سمی زندگیشو ادامه میده

گاهی اوقات همین‌طوره. 

اگه پدر مادر بعد طلاق بچه رو ول نکنن

دقیقا برای یکی از بستگان ما این اتفاق افتاد. پدر و مادر، آقا دارن بچه رو بزرگ می‌کنن. بچه هفت ساله، پدربزرگ مادربزرگ شصت و خرده‌ای ساله.